En ny start

en blogg om kampen mot min egna kropp

Eftermiddagen

Kategori: Allmänt

Har varit ett rent helvete. Bästa vännen kom över, mamma och A hade pratat med henne. Har inte träffat henne på säkert en månad. Hon och A satt och grät och sa hur smal och sjuk jag såg ut. Kul! Vill inte gå upp. Jag vägrar. Jag ska ner 1 kg till.

Men jag låtsades som om jag ska försöka, nu gäller det bara att fejka till tusen!

Blev i tvingad pasta och gräddsås också. Som tur var fick jag ta lite bara jag åt. Så jag åt 4 hemma gjorda köttbullar, 1/2 dl fullkornspasta, 1 msk mini keso, lite gurka och paprika. Ca 200 kcal? Bild nedan, åt inte ens all pasta och lämnade som sagt en köttbulle. Usch. Känner mig äcklig.

Tack för alla stöttande och fina kommentarer! Jag ska svara på alla ordentligt senare. Men just nu sitter jag i bilen med A. Ska sova hos mina föräldrar inatt, sen blir det landet över helgen. Så kommer inte kunna uppdatera så mycket. Men måste verkligen sköta mig med maten. Ingen kan eller får tvinga mig. Mamma har lovat.

Ni är bäst! <3

FANFANFANFANFAN!!!!

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och gråter, har världens ångest- och panikattack. Vill bara hem. 30 minuter kvar. Känns som en evighet.

Mötet med läkaren gick åt helvete! Var tvungen att väga mig. Vågen visade runt 42 med kläder och skor. Han såg direkt att jag hade gått ner ännu mer sen sist vi sågs. Ska träffa honom med mamma på måndag igen klockan 11 ang hur vi ska gå vidare med det här.

JAG ÄR INTE SJUK. jag har kontroll över det här. Varför kan ingen se det?
Han vill även att jag ska träffa en terapeut som jag kan gå hos. Varför händer det här mig?
JAg är inte ens smal.

Han har i alla fall lovat mig att säga till mamma att inte tvinga i mig mat utan låta mig ta det här i min egna takt. Jag vill inte flytta hem igen och bli övervakad! Det är verkligen det sista jag vill. Jag vill inte gå upp. Han säger att jag måste gå upp till minst 47-48 kg!!!!!!!!!!!!! va fan!? kommer ju se ut som en sumobrottare. Hjälp mig! Vad ska jag göra?

Jag vet att det här inlägget är helt osammanhängande men måste skriva av mig.

jag har i alla fall sagt till mamma att hon borde vara glad att jag ska äta husman med syrran och M ikväll. det blir hemmagjorda köttbullar med makaroner. BLÄ! och jag sa till henne hur mycket det tar emot, att jag redan har ångest över det. Hon sa att hon förstod men att hon är stolt över mig. Jag ska dock bara ta pytte lite makaroner och sen mini keso. Jag vägrar bli tjock igen.

Tydligen har mamma och min syster gråtit ikapp hela dagen på grund av min vikt. Vi kallar min syster A. A hade tydligen blivit väldigt chockad och orolig igår men inte sagt något till mig.

ÅH VARFÖR ÄR JAG SÅ JÄVLA MISSLYCKAD*?!
VARFÖR ÄR JAG SÅ FET?!
VARFÖR KAN INGEN SE ATT JAG ÄR FRISK?!


KAN NI HJÄLPA MIG, komma med tips på hur jag kan lura dom att jag äter?
För jag vet att många av er fortfarande bor hemma till exempel, hur gör ni för att lura era föräldrar/närstående?

NI BETYDER ALLT <3
nu ska jag gå och dö.

Regn och rusk

Kategori: Mat

Härligt väder vi har det här i Stockholm. Åskar, blixtrar och det öser ner!
Som tur är var det uppehåll under min lunch så han ta mig ut på en kort powerwalk, 3,40 km och brände 140 kcal. Precis när jag gick innanför dörrarna på jobbet så var det som om himlen öppnade sig och det började ösa ner. Haha, snacka om tur!

Åt lite lite lite lunch innan jag gick ut och gick. Det tog emot vill jag lova men försöker äta 3 gånger om dagen för att hålla igång förbränningen.

Till lunch blev det: 50g babyspenat, 1 msk rivna morötter, 10g gurka, 2 st körsbärstomater, 20g gul sparris, 1 rädisa, 1g riven parmesan, 6st kyckling bitar och 100g vattenmelon. Ca 91 kcal.


Dagens lunch
(åt inte ens allt. Lämnade 2st kycklingbitar, lite sallad och en gurkskiva)

Jag blev så sjukt mätt. Samt att jag har fortfarande ångest från igår.
Nu ligger jag i alla fall på minus 70 kalorier.

Nu ska jag ner på återbesök hos läkaren angående min mage!
Önska mig lycka till! <3

Sommaren börjar... NU!

Kategori: Mat

Det är helt sjukt att det redan är 31 maj. SISTA MAJ. Imorgon är det juni och sommarmånaderna börjar.
Någon mer än jag som känner av paniken? Stressen över att sommaren är här nu?

Måste verkligen åka in till stan och shoppa också. Alla shorts är förstora, jag kan bara ha 1 par jeans. Alla andra hänger och sitter jätte pösigt. Inte snyggt. Men vart kan man köpa jeans som är mindre än W23?
Kanske Hollister har på barnavdelningen, deras jeans är ju snygga.
Sen måste jag till Urban Outfitters och köpa shorts. Får bli nästa vecka helt enkelt.
Är ju fullbokad hela helgen.

Nog babblat om mina kläd- & viktproblem. Förstår om det är tråkigt att läsa om. Jag är så depprimerande, ber om ursäkt för det.



Den här dagen ska jag inte sumpa. Det är en ny dag och nya tag som gäller!
Startade morgonen med en rask promenad till jobbet. Gick en liten omväg och brände 130 kalorier. Känns bra!

Frukosten var med mig som vanligt. Har precis ätit upp den. Lika god som vanligt!
Den bestod utav: 90g Activa naturell, 20g lätt Kesella, 1 st passionsfrukt, 20g frysta hallon, 1g riven kokos med kanel och mycket psyllimfrön. Ca 109 kcal.

image description
Dagens frukost

Anledningen till mycket psyllimfrön är för att jag vill få fart på magen. Efter all skit jag åt igår så vill jag bara få ut det ur systemet.

Än så länge ligger jag på -21 kalorier och det känns riktigt bra att starta dagen på det sättet.
Hoppas att ni får en bra dag <3

2012-05-31

Kategori: Allmänt

God Morgon!

Gårdagen gick ju som sagt käpprätt åt helvete. Känner mig så svag, äcklig, tjock och ful.
Frukosten och lunchen gick ju bra (trots ångest över lunchen) och jag låg på nästan -100 kalorier när vi åkte till arlanda för att hämta upp min syster.
Sedan gick det utför! Och inte lite heller. Får panik om jag hamnar på plus, i räddsla för att gå upp.

Hade köpt en maraboukaka åt syrran för hon älskar choklad. I bilen på väg hem från arlanda så öppnar hon den och ger mig en rad. Kunde inte säga nej då hon blivit så chockad över min viktminskning. Ville inte göra henne orolig. Så jag åt en rad. Det var inte ens gott, alldeles för sött.

Vi kommer hem och pappa öppnar en flaska champange för att fira att hon äntligen är hemma, ställer fram chips och nötter blandat med torkade frukter. Som tur är lyckades jag stå emot det. Även champangen, hade lite ont i halsen så skyllde på det.

Sedan var det dags för middag. Oxfilé med potatiskaka, rödvinsås, sparris, sockerärtor och sallad (bestående av sommarmix, paprika, gurka och tomat).
Eftersom jag egentligen inte äter rött kött så hade dom köpt två mindre tunnare skivor till mig. Kanske 100g totalt. Mamma vet även att jag inte äter potatis men hon insisterade att jag skulle smaka lite i alla fall.

Jag åt ena biten oxfilé men fy vad det var äckligt! (älskade oxfilé förut). Det bara växte i munnen. Potatiskakan åt jag bara två tuggor utav. Fick sån ångest. Men mamma var nöjd att jag i alla fall smakade. Tur det!
Så det jag åt var: 1 liten bit oxfile, två tuggor potatiskaka, 1 sparris, några sockerärtor och lite sallad.
Vet inte hur mycket kalorier jag landade på men vill inte ens veta.

Sedan var det dags för efterrätt. Rabarberpaj. Vägrade äta det! Så jag gjorde samma sak som jag gjorde i tisdags. Stekte lite rabarber med kanel och havregryn och blandade lite kesella lätt med vaniljpulver. Ganska gott, men inte lika gott som med äpplen.

Jag hamnade kanske på 400-500 kcal igår. Inte värt det. Inte värt det alls. Sådan ångest. Min mage var stor som en luftballong och jag var nära på att börja gråta när vi kom hem. M sa även en sak hemma hos mamma och pappa när vi satt ute och rökte "Du ser alltid plågad ut när du äter mat som är i fast form". Haha, det stämmer så jävla väl. Men vad ska jag säga till honom? JA, för att jag får ångest. Nej det skulle inte fungera.

Dessutom vill han ha ett snack angående min viktnedgång. Han har tydligen suttit och kollat på bilder från NY. Han säger att jag är mycket smalare. Jag märkte också det imorse, skulle sätta på mig mina 7 for all mankind jeans jag köpte där. Dom hängde och var way to big! (W23)... Jaha, får åka in till stan och gå på barnavdelningen och köpa jeans eller nått. Hann använda dom typ 3 ggr. TRIST!

Utöver alla dessa missöden och ångestattacker så var kvällen väldigt trevlig. Det var super kul att träffa syrran igen :) Både hon, jag och mamma stod och storgrät på arlanda. Först var det bara några tårar sedan när hon kramade om mig så började hon gråta riktigt ordentligt. Hon sa "Du har blivit så liten". Haha! Söt.
Ska träffa henne efter jobbet igen och sen har vi hela helgen tillsammans dessutom. Ser fram emot det. Riktigt mycket.

Det enda som tar emot är att det kommer bli mycket mat, tjat och panikattacker.
Men ska skylla på ont i halsen och att jag mår dåligt.

Uppdaterar med frukostbild och så om ett tag :)
(förlåt för långt inlägg, men var tvungen att få skriva av mig lite)

Creed till er som orkade läsa.

<3





Dålig uppdatering

Kategori: Mat

Förlåt för dålig uppdatering under dagen. Men här kommer min dag i bilder. Orkar inte skriva nått. För mycket ångest!!

Både godis, efterrätt och en rejäl middag idag. Blääää!

På Arlanda!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på Arlanda och väntar på min älskade syster! Men såklart är planet 30 minuter försenat! Irriterande? Japp! Vill bara att hon ska komma nu, nu, NU!! Haha :)

Shit, ett halvår har ändå gått ganska fort. Och att jag nästan har gått ner 15 kg på den tiden är bara helt sjukt! Känner mig dock inte smalare, snarare tjockare..
Förhoppningsvis så blir jag väl nöjd snart. :)

Hoppas att ni har en bra dag! <3

Äntligen, som jag har längtat <3

Kategori: Allmänt

God Morgon!

Dagen som jag längtat så efter är äntligen här. 6 månader har passerat sen sist. Nu är det äntligen den 30 maj och min lillasyster landar på Arlanda om 6 timmar. Att hon har varit borta i Asien i 6 månader är helt ofattbart!
Men nu ska hon komma hem. Det ska bli så kul att träffa henne! Vi står varandra väldigt nära. Jag har verkligen saknat henne något extremt.

Det ända som oroar mig är hur hon ska reagera över min viktnedgång. Har liksom gått ner 14,7kg (!!!) sen hon åkte i november. Inte för att jag tycker att det syns speciellt mycket, men hon kommer antagligen få en liten chock. Jag har köpt en massa presenter åt henne, bara för att. Både i New York, London och här ifrån Sverige. Älskar att skämma bort folk som står nära mig.

Min älskade syster <3


Idag mår jag i alla fall mycket bättre! Eller ah, mycket och mycket. Är fortfarande frusen och snorig men ingen huvudvärk. Så det är skönt det. Men jag tänker inte låta min förkylning förstöra denna dag.
Jag vet ju dessutom varför jag fryser och jag har ju bara mig själv att skylla! För lite mat och för mycket motion. Men det är så jag har valt att leva och jag gillar det!

Dagens frukost bestod av samma som igår fast med lite frysta blåbär & två jordgubbar istället för hallon.
Alltså: 90g Activa naturell, 20g lätt kesella, 1 passionsfrukt, 10g blåbär, 2 jordgubbar, 1g riven kokos med kanel och psyllimfrön. Ca 110 kcal. Mums! Lär nog aldrig tröttna på min frukost.

Vågen går i alla fall nedåt. Tur det! Hade inte gått på toa (nummer 2) imorse när jag vägde mig.
Morgon vikt: 41,3kg BMI: 16,1.
Minus 2 hg sen igår. Känns lite fjuttigt att endast gå ner 2 hg om dagen men bättre det än plus!


Sjuk..?

Kategori: Recept

Sitter nerbäddad i soffan för tillfället och äter lite middag. Är fortfarande frusen, har ont i huvudet och är väldigt snorig. USCH!

Med andra ord så blev det inget vårruset för mig idag. Känner mig så jävla dålig! 5km borde jag ju ha orkat. Men nej, jag bangade på grund av "kylan". Får väl vara glad att jag i alla fall har gått fram och tillbaka från jobbet och hem samt att jag gick 5,2 km på lunchen idag.

 

Bilden nedan är en bild på Twinings collection med gröna te-sorter. Köpte den på Gatwick flygplats i London. 60 påsar och 6 olika smaker. Är typ beroende?! Just nu testar jag cranberry. Riktigt gott. Men den godaste hittills har varit päron/äpple.

 

Till middag blev det: 1 äpple utan skal, 1 msk AXA grynblandning, kanel, 30g kesella lätt, 1g olivolja och 1 tsk honung. Ca 120 kcal.

 

Såhär gjorde jag:

Skala äpplet och skiva det i bitar, lägg i en stekpanna med lite olivolja i. Strö på lite grynblandning och kanel. Stek till grynen har fått lite färg och äppelbitarna har blivit mjuka. Blanda kesella med lite honung. Lägg upp äppelblandningen i en skål och klicka på kesella & honungsblandningen. Färdigt att servera!

Dagens middag


Det blev riktigt gott! Kalorisnålt och perfekt mängd. Smakade nästan lite som äppelpaj. Jag som älskar bakverk, godis.. Ja, you name it! Detta är perfekt för mig. Eftersom äpplet och honungen gör det lite sött.

 

Jag vet att många av er har gjort detta tidigare. Men detta var första gången jag provade! Ska börja exprimentera mer med mat för att hitta fler kalorisnåla rätter :)


Dagens in & ut:

IN: 317 kcal

UT: -438 kcal

Totalt: -120 kalorier. Plus att jag har stått upp hela dagen och fram- & tillbaka från jobbet så har jag burit på en väska som vägt ca 10kg (eftersom jag skulle springa vårruset), så antar att det egentligen är lite mer.

Stay strong! <3

 

Zero

Kategori: Allmänt

Favoriten. Så gott, även om jag fortfarande fryser något extremt så kunde jag inte låta bli att unna mig en Cola Zero. MUMS!

image description

Frusen

Kategori: Mat

Har precis slängt i mig lite mat. Om 10 minuter är det dags för en timmes lunch = 1 timmes promenad!
Jäklar vad jag ska bränna kalorier. Hoppas bara solen kan hålla sig framme och att blåsten avtar.

Dagens lunch blev en ihop plockad sallad nere från salladsbaren.
50g isbergssallad, 1 msk rivna morötter, ½ tomat, 10g gurka, 10g groddar, 10g oliver, 6 champinjoner, 1 tsk majs och två msk tonfisk.

image description
Dagens lunch

Det blev även en liten liten efterrätt på salladen. Nämligen en skiva vattenmelon. MUMS!

image description

Totalt landade lunchen på ca 88 kcal. Det kommer jag lätt bränna bort nu på promenaden.
Skönt! Sen ska tydligen M iväg till en kompis ikväll så slipper middag.

Jag är så sjukt frusen. Sitter här med linne, kofta och poncho. Jag fryser ändå och näsan rinner.
Känner hur styva min bröstvårtor är! haha, too much inforamtion. Sorry.
Vill inte bli sjuk! Eller det skulle vara ganska nice att bli sjuk till helgen, då kan jag skylla på att jag inte har någon matlust när vi är på landet.

Nu ska jag ut och gå! Wish me luck, så jag inte dör menar jag ;)

Uppdate: 5,21 km, 46 minuter, - 205 kcal.
Skön powerwalk.





 

Färskt från imorse

Kategori: Bilder på mig

Här kommer två dagsfärska bilder på min äckliga kropp. Tog dom imorse efter jag hade duschat.
Anledningen till att jag lägger upp en massa bilder på min kropp, trots att jag tycker den är ful och äcklig, är för att jag vill dokumentera. Se resultaten. Kunna blicka bakåt och bli glad när jag ser skillnaden, min framgång.

Inte för att för att få en massa uppmärksamhet eller liknande. Vill bara klargöra det så ni inte missförstår mig.
Jag är inte nöjd med min kropp än, men en dag hoppas jag att jag kan vara nöjd.
Känna mig stolt och snygg i en bikini. Hoppas att den dagen kommer snart då sommaren redan är här!


image descriptionimage description

Vägde mig imorse igen, kan liksom inte låta bli trots att det tar emot. Och jag vet att man kanske inte borde väga sig varje dag men det är som ett slags beroende.

Morgonvikt: 41,5 kg, BMI: 16,2.

Åh, jag vill ha tillbaka min vikt jag hade i söndagsmorse. 41,1 kg.
Hoppas jag får se dom siffrorna snart igen! Men är rädd att det kommer bli mycket mat denna vecka.
Middag hos mamma och pappa imorgon. Landet med familjen över helgen.
Deras tjat om mig och mat är inte nådig. Suck!

2012-05-29

Kategori: Mat

God Morgon!

Har precis kommit ut från vårat tisdagsmöte som vi har varje tisdag här på jobbet. Supertrist!

Jag har sovit riktigt dåligt inatt. Vet inte varför. Men har vaknat flera gånger och bara legat och stirrat i taket.
Känner mig ganska så seg idag..
Men jag gick ändå upp 05:45 för att slippa stressa, att stressa på morgonen är det värsta jag vet!
Vill ha min lilla stund på balkongen då jag dricker mitt morgonkaffe och tar min morgon cigg innan jag börjar göra mig i ordning. Annars vaknar jag aldrig till liv. Blir som en zombie resten av dagen.

Dagens frukost: 90g Activa naturell, 20g lätt kesella, 1 passionsfrukt, 20g hallon, 1g riven kokos med kanel och psyllimfrön. Ca 109 kcal.
Så just nu ligger jag på -7 kcal. Känns okej. Haha, lite fjuttigt men mer minus ska det bli!


image description
Dagens frukost
Första gången jag testar med passionsfrukt och det blev riktigt gott!

Idag ska jag springa vårruset i Liljanskogen föresten!
Ska bli riktigt kul. Dock så glömde jag mina löparskor, har bara mine Easy Tone så det får bli en powerwalk runt. Vi är 6 tjejer från jobbet som ska springa/gå tillsammans.
Det enda jag oroar mig över är picknicken efteråt. Ska skylla på att M har middagen klar hemma eller nått. För picknickkorgen man får av arrangörerna innehåller bara massa fett och kalorier.. Inte bra!

Har föresten skapat en ny kategori. "Bilder på mig", jag ska gå igenom mina tidigare inlägg och fixa så att alla inlägg med bilder på mig hamnar under den kategorien. Det kan dock ta ett tag ;)

Hoppas ni får en bra dag i solen!
Stay strong <3

Blomster

Kategori: Recept

Godkväll!

Mår mycket bättre nu. Har fått gå på toa, haha! nej men jag känner mig mycket bättre och starkare.
-
Gick en rask promenad hem efter jobbet och när jag går hem så går igenom ett villa område.
Det var syréner över allt. Så fint och dom doftar ju så otroligt gott! Så jag "pallade" till mig en bukett. Kunde inte motstå. Nu har jag en fin blombukett på köksbordet, och det doftar ljuvligt i hela köket.


image description

Jag och M har precis ätit en ruskigt god middag som jag tänkte tipsa er om. M gjorde sin mat efter orginalreceptet. Jag inproviserade lite.
-
Orginalreceptet var:
35g smör
2,5 pressad vitlöksklyfta
Någon färsk ört (timjan, basilika)
2 portobello svampar
1 Ciabata
Sallad
-
Mosa ihop smör, vitlök och örten.
Skölj svamparna och lägg smörkrämen i hatten och slå in dom i folié.
Låt stå i ugnen i ca 15-20 minuter på 200 grader.
Skär ciabatan på mitten och lägg på salladen och svampen.
-
image description
Dagens middag

Mitt recept:
1 portobello svamp
1 pressad vitlöksklyfta
Chilipulver, Cayenepeppar & vanlig peppar
1g riven parmesan
1 msk minikeso
1 tsk lätt kesella
Färsk basilika & timjan
Sallad
-
Skölj svampen och pressa på vitlök, krydda efter önskemål och riv lite parmesan ovanpå.
Slå in i folié och låt stå i ugnen i ca 15-20 minuter i 200 grader.
Finhacka timjan, basilika och blanda med mini keso och kesella.
-
Det här var otroligt gott!! Bilden ovan är efter mitt recept.
Receptet/Middagen slutade på 60 kalorier och jag är supermätt!
Rekomenderar detta varmt.
-
Dagens in & ut:
IN: 242 kcal
UT: -288 kcal
Totalt: -46 kcal
-
Nu ska jag vara lite social med M och kolla på CSI. Vi hörs imorgon!
Stay strong <3

Lunch

Kategori: Mat

Sitter just nu och äter min lunch framför datorn här på jobbet.
Min lunch börjar egentligen inte förns en halvtimme, men jag äter innan så att jag hinner gå så länge som möjligt! :)

Dagen lunch består av: ½ dl mini keso, 1 msk tonfisk, 1 msk räkor, 30g sommarmix sallad, 2 st körsbärstomater, 10g gurka, 10g paprika och starka kryddor. Ca 81 kcal.

image description
Dagens lucnh

Hade förberett en lunch hemma igår kväll. Hade en sådan grov ångest efter helgen så jag tog med mig lite mat idag. Samt att keson går ut imorgon så lika bra att äta upp det sista. Vet nämligen inte än om jag ska äta middag eller inte.

Måste gå ned dom där förbannade 5 hg som jag gått upp! :(

2012-05-28

Kategori: Mat

God morgon!
(Inte för att den är speciellt god)

Hoppas att ni har haft en skön och bra helg! Det har inte jag.
Som ni vet så slutade lördagen i gråt och ångestattacker. Men trots äcklig fet mat så visade vågen -4hg på söndagsmorgonen. Vägde 41,2 kg och kunde inte ha varit lyckligare.

Antar att ni har hört uttrycket "Somliga straffar Gud med detsamma".
Ja, kan ju säga att det stämmer ganska bra idag. Gällande mig det vill säga. Mig och min äckliga vikt.
Jag är inte glad idag. Inte någonstans. Ser dessutom fortfarande gravid ut.
Har fortfarande inte fått gå på toa. CP-kropp.

Morgonvikt: 41,7kg BMI:16,3. HEJ FETTO!!!
Hela 5hg upp på en jävla dag. Hur är det ens möjligt?! Åh, jag är så jävla misslyckad!
(Förlåt för alla svordommar)

Jag ska försöka se bortom denna motgång och blicka frammåt. Det kommer bli svårt men jag måste försöka!
Det är en ny vecka, nya möjligheter och det ska bli svalare ute. Jag slipper gå och svettas hela dagarna och jag ska verkligen köra järnet! För snart kommer värmen igen, då måste jag vara i mitt livs form.
Jag måste bli smal helt enkelt!

Så jag kickstartade min morgon med en promenad till jobbet (som vanligt) brände 117 kcal. Känns bra.
Just nu äter jag min frukost som består utav: 90g Activa naturell, 20g lätt kesella, 30g frysta blåbär & hallon, 2 jordgubbar, 1g riven kokos med kanel och psyllimfrön. Ca 101 kcal.
Ligger alltså på -16 kcal än så länge. Känns ganska bra.

image description
Dagens frukost
(Har använt denna bild förut men eftersom jag äter samma frukost varje dag så känns det onödigt att ta nya bilder)

Nu har vi morgonmöte! Måste sluta. Uppdaterar mer sen samt att jag ska svara på alla fina kommentarer <3

Gårdagen

Kategori: Mat

Vill börja med att tack för alla snälla och gulliga kommentarer! NI är bäst! <3
Jag ska svara på alla kommentarer under dagen.

Låg och solade till ungefär 15.00 igår. Otroligt skönt men ack så onödigt!
Fick lite färg, vilket alltid är trevligt :)
MEN
åt alldeles för mycket och rörde på mig alldeles för lite. Helt klart. Detta kommer stå mig dyrt.
Dessutom skötte M tvättstugan hela dagen så jag bara låg där som det lilla fettot jag är. Usch.

Dessutom åt jag 3 mål igår. Frukosten som bestod av det vanliga.
Till lucnch blev det: 80g mini keso, 2 msk tonfisk, 10g gurka, 10g paprika, 2 st körsbärstomater och 20g sommarmix sallad. Sen massa starka kryddor på. Ca 109 kcal.

image description
Gårdagens lunch

Lunchen åt jag vid 13.00 och då hade jag fortfarande inte rört på mig ett smack. Bara gått upp till lägenheten för att fylla på vattenflaskan.

Eftersom det var morsdag igår så var jag ju tvungen att göra något för min älskade mamma.
Så jag gjorde mig i ordning och gick in till stan. 7 km. Alltid något.
Jag bjöd henne på RAW, pappa följde med också men han betalade för sin egna mat då han tyckte det skulle bli för dyrt för mig. Ganska skönt faktiskt.

Vi började med varsin drink (SÅ JÄVLA ONÖDIGA KALORIER) och delade på en skål med soyabönor och grillade grönsaker.
Till varmrätt blev det sashimi med lax, tonfisk, bläckfisksallad, ingefära och algsallad. Självklart blev det vatten till det. Mamma och pappa tog varsitt glas vin. Men jag ville inte ha. Inte mer kalorier.
Jag orkade inte all mat så pappa och mamma åt upp det sista av det.
Tror att middagen (utan drinken) landade på ca 350 kcal. helvete!

image description
Drinken, som förövrigt är sjukt god.
(Glömde fota maten.)

Efter middagen tog vi en promenad hem till mamma och pappa för att dricka lite te innan det var dags för mig att bli upphämtad av M.

Magen var svullen, stor och äcklig. Gravid mage. Har fortfarande inte fått gå på toa.
Landade på ca +400 kalorier igår. Ångest.
Är i alla fall glad att jag slapp efterrätt. Berättar vågens dom i nästa inlägg.

Stay strong <3

Clean

Kategori: Bilder på mig

Ligger nere på innergården, solar och läser min braiga bok! :) super väder idag! Samtidigt som vi håller på att tvättar. Ska bli skönt med lite rena kläder! Allt är ju typ för stort! Haha..

Ska nog ligga här till 15-16 för att sedan gå upp och göra mig i ordning och gå in till stan för att äta middag med mamma och pappa. Blir nog en promenad hem också! Då kommer jag ha gått ca 14-16 kilometrar idag. Så kanske jag kan få slippa ångest idag.

Vi ska ju äta på restaurang. Raw på rörstrandsgatan. Min absoluta favorit. Det är en moderniserad sushi restaurang. Har kollat in menyn typ 100 ggr i veckan så jag vet vad jag ska ta. Det lutar åt halstrad tonfisk med grillade grönsaker. Kan ju inte vara så mycket kalorier i det?

Till frukost blev det det vanliga: 100 g activa, 30 g Ica lätt kvarg, 20 g nätmelon, 20 g frysta blåbär och hallon, 1 g riven kokos med kanel och psyllimfrön. Sen självklart en kaffe till det. Ca 106 kcal.



Morgonstund har guld i mun

Kategori: Allmänt

God morgon!
Ber om ursäkt för allt mobil-bloggande men orkar inte starta upp datorn.

Jag mår mycket bättre idag. Har smält allt M's syster sa igår. Usch. Hatar när folk lägger sig i!

Trots smörgåstårta och vanliga tårtor igår så visade vågen -4hg! Glad tjej. Antagligen därför jag mår bättre ;)

Nuvarande vikt: 41,2 kg BMI: 16,1.

Vaknade för första gången 6 imorse och M låg inte i sängen. Blev extremt orolig. Han var nämligen ute igår och han svarade inte när jag ringde. Men nu är han hemma igen! Det visade sig att han hade somnat hemma hos sin kompis efter Eurovision igår. Haha!

Idag är det morsdag, hur ska ni fira? :)
Stay strong! <3

Vill hem, kan någon rädda mig från detta helvete?

Kategori: Allmänt

Ja, rubriken säger ju allt.

M's storasyster har varit på mig nu också! Hennes dotter har tydligen haft anorexia i flera år. Samt att hon jobbar med det. Jävligt rolig lördag! Hela jävla helgen är förstörd. Ligger uppe på M's föräldrars säng och gråter. Vill bara hem.

Blev i tvingad tårta också! Tack för den. En liten bit frozen cheesecake och någon slags marängtårta med grädde, jordgubbar och blåbär. Bara för att dom tycker att jag behöver mer fett på kroppen.
"Jaha?! Vart fan då?? Jag ser ju ut som en flodhäst" hade jag lust att skrika.

Vill bara lägga mig i sängen hemma och dö. Aldrig mer vakna upp.
Förstår inte hur jag ska klara av morgondagen. Morsdag. Ska bjuda mamma på restaurang. Som tur är har jag valt en med gi-rätter! Och jag ska fan i mig inte äta mycket.



Äckligt!!!!!

Kategori: Mat

Ångest, ångest och återigen ångest!!
Mina aningar stämde. SMÖRGÅSTÅRTA!! Fy fan vad äckligt! Har aldrig gillat det. Men var tvungen att äta för att M's mamma skulle ha ringt min mamma annars. Usch! Mår riktigt jävla dåligt nu.

Tog så lite som möjligt. Kan inte ens ha varit 100 gram. Majonäs, vitt bröd och fet i överflöd. :((
Tog en skiva melon och två tunna bitar apelsin också. Varför? Så jävla onödigt efter jag tryckt i mig det där feta.

Det blir definitivt inget mer för mig idag!

Bild nedan

Frukost i solen

Kategori: Mat

Frukost: 50g activa naturell, 50g Ica lätt kvarg, 1/4 nätmelon, 20g hallon, 1g riven kokos med kanel och psyllimfrön samt en kopp kaffe. Ca 101 kcal.

Det var otroligt gott med melon i yoghurten, för omväxlings skull menar jag :)

Just nu sitter jag i bilen på väg hem till M's föräldrar. Vi ska hjälpa till att fixa i ordning innan alla gäster kommer. Jag tänkte erbjuda mig att ta en promenad med hunden. Måste ju röra på fläsket lite idag i alla fall!

Hej igen.

Kategori: Bilder på mig

Känner bara att jag måste delge med er vad vågen visade.

41,6 kg, BMI: 16,2. -2hg sen igår, och har fortfarande inte fått gå på toa. :)) hihi!

PUSS

Ps. Kanske inte gör så mycket om jag missar min morgonpromenad med andra ord!

En bild på min pyjamas jag köpte i London. (fan, måste verkligen tvätta!)

Dumma kropp!

Kategori: Allmänt

God morgon!

Min mage är i uppror. Har fortfarande inte fått gå på toa sen i onsdags.

Med andra ord så har jag inte vågat mig ut på en morgonpromenad och det suger verkligen! Måste ha min morgonpromenad för att orka med resten av dagen.

Ska till M's föräldrar senare idag, födelsedagsfirande. ÅNGEST! Om jag inte äter så kommer hans mamma prata med min mamma. Och det rycktas om smörgåstårta. Äter ju inte vitt bröd. Fuck.

Den här dagen kommer gå åt helvete. :(

Picknick

Kategori: Mat

M gick aldrig till jobbet idag. Så vi har lite picknick på balkongen just nu. Otroligt mysigt. Solen skiner och jag sitter i linne och shorts.

Till middag blev det alltså: en liten skål med jordgubbar (ca 250g), 1/2 nätmelon och 4 skivor Parma skinka. Ca 185 kcal.
Bild nedan.

Sedan blir det mys i soffan framför filmen "new years eve". Någon som har sett den?

Dagens in och uttag.
IN: 389 kcal
UT: 511 kcal
Hamnar alltså på minus 123 kalorier idag. Skönt!

Imorgon ska jag starta dagen med en powerwalk.

Dagens outfit

Kategori: Outfits

Klänning - H&M
Skärp - H&M

Lunch & Powerwalk!

Kategori: Mat

Gick ner vid halv 12 och köpte mig en sallad i salladsbaren till lunch. Blev lite smått och gott (bild nedan)
Salladen: 50g isbergssallad, 1tsk majs, 10g rödlök, ½ tomat, 10g gurka, 2 skivor zucchini, 0,5dl rivna morötter, 30g grönsaker i ugn, 10g kålrot, 10g rotselleri, ½ kycklingbröst, 2 oliver och 20g paprika.
Ca 119 kcal.

image description
Dagens lunch

Åt på min plats så att jag skulle kunna utnyttja min lunch till max med en powerwalk!
Orkade dock inte allt. Så otroligt mätt! Samt att jag druckit snart 2,5 liter vatten, 2 koppar kaffe och en kopp té. Inte undra på att jag inte orkade.

image description
Det som blev över

Nu har jag precis kommit tillbaka från powerwalken på 5,20km. Helvete vad varmt! Men otroligt skönt, tror till och med att jag har fått lite färg på benen :)

Frågade mina kollegor om det var okej att jag tog ut min halvtimme som jag jobbade över i Onsdags. Det var okej så nu slutar jag om 1 timme och 30 minuter! Då ska jag ta en rask promenad hem för att sedan lägga mig på balkongen och läsa min bok. Med andra ord så hoppar jag stan idag eftersom det är så fint väder!
Ska även försöka ta en ordentlig outfit bild när jag kommer hem.

Vad ska ni göra ikväll?
Puss

TIPS!

Kategori: Allmänt

Jag är ju grymt dålig på html osv. Men här kommer i alla fall en länk som jag vill tipsa er om :)

http://www.kaloridatabas.se/kalorier+i+livsmedel/ - Kaloridatabas.

Det är en oändligt lång lista över typ alla livsmedel man kan tänka sig! Jag tycker den verkar väldigt bra, har inte hunnit kolla igenom hela. Men allt verkar finnas! Allt från bagel med lax till fryst broccoli och cola zero.

Stay strong <3

2012-05-25

Kategori: Mat

God Morgon!

Vilken härlig fredag! Det är löning, varmaste dagen i veckan och helg! Underbart. Det kan nog inte bli bättre :) Right?!

Lite ångest imorse dock
. Visste inte vad jag skulle ha på mig med tanke på att det ska bli +23 grader idag. Lär ju bli varmare dessutom. Så har det ju varit resten av veckan. Till slut tog jag mod till mig och satte på mig en klänning. Som är kort där fram och längre baktill. (Lägger upp en outfit bild senare) Usch, blekfeta ben och vader. Hoppas jag inte bryter ihop under dagen. Mina ben är verkligen det äckligaste och fulaste på hela min kropp. Men dom minskar i omkrets sakta men säkert. Alltid något.

På fredagar äter vi alltid frukost/fikar tillsammans här på jobbet innan vi öppnar telefonerna. Så har precis ätit klart. Ganska trevligt att bara sitta ner i en skön soffa och snacka skit i en halvtimme innan det är dags för jobb.
Dagen frukost bestod utav det vanliga: 90g Activa, 30g lätt kvarg från ICA, 80g blåbär & hallon, 20g jordgubbar, 1g riven kokos med kanel och psyllimfrön. Ca 116 kcal. Haha, jag är verkligen besatt av min frukost. Ser typ fram emot att få äta den varje morgon. Det är så gott!


Dagens frukost


Idag ska jag äta lunch själv. Lite trist men ändå skönt. Då kan jag ta en timmes promenad och gå i min egna takt, lyssna på musik och bara njuta av det härliga vädret! Köper nog en sallad till lunch som jag kan äta innan jag går ut och går.
Efter jobbet ska jag in till stan med C och shoppa lite. Måste hitta ett par shorts men alla är förstora! Förstår inte hur det är möjligt?! Jag är inte ens smal..

Vägde mig igen imorse. 41,8kg BMI 16,3.
Då hade jag inte gått på toa igår eller imorse. Så all mat jag åt igår ligger kvar i min mage.
Yay! Tyckte ändå att jag åt ordentligt igår, tre mål det vill säga. Ändå visade vågen -2hg.

Middag! (gott men usch vad onödigt!)

Kategori: Mat

Det blev en liten lätt sallad till middag trots allt!

Salladen: 30g sommarmix sallad, 2 körsbärstomater, 20g gurka, 20g paprika, 1 msk mini keso, 1,5 msk tonfisk och en massa starka kryddor. Ca 81 kcal. Så ligger fortfarande på minus, perfekt!

Collarbones

Kategori: Bilder på mig

Tog precis lite bilder med min Mac. Blev lite lätt småkåt på mig själv när jag såg mina nyckelben & bröstben.
Här kommer en bild.

Solarium

Kategori: Bilder på mig

Hej hej, hallå dagboken!
Har inte varit jätte bra uppdatering under dagen men det har varit sjukt mycket på jobbet idag med.
Har suttit i telefon hela tiden känns det som. Knappt att man har hunnit gå på toa.
Blev ingen promenad på lunchen idag förutom från jobbet till en äng och tillbaka.
Vi bestämde oss för att ha lite picknick i sommarvärmen. Dessutom glömde jag att ta en bild på maten.
Det jag åt var i alla fall en sallad bestående utav: 30g isbergssallad, 1 körsbärstomat, 0,5 vanlig tomat, 10g gurka, 30g rödkål, 0,5dl rivna morötter, 2 skivor zuccini, 20g herte kuvert (stavning?), 2 msk räkor och 1 tsk örtdressing. Ca 108 kcal. Känns helt okej och överkomligt med tanke på att det inte blev någon direkt promenad.
Men jag kompenserade upp det lite grann på vägen hem från jobbet och tog en omväg. Så just nu ligger jag på minus 158 kalorier.
Har precis kommit hem från solariet också, var och solade i 20 minuter. HELVETE, vad det var varmt! Fläkten fungerade inte så jag är typ dränkt av svett. Måste duscha!
När man inte får njuta av solen under dagarna så måste man ju få färg på annat sätt. Ska pressa i helgen om vädret håller i sig. Har så otroligt bleka ben.
image description
Snart är det dags att fixa lite middag, men vet inte vad jag är sugen på. Är egentligen inte ens hungrig. Men M äter inte om inte jag äter och han måste äta! Han har inte ätit något på hela dagen.
Tror att det är värmen som gör att jag tappar matlusten extra mycket..
Blir kanske en knäckemacka med minikeso och tonfisk eller nått. Något lätt i alla fall! Och absolut ingen varm mat. Då dör jag.
Vi hörs sen, stay strong <3

Outfitbild

Kategori: Outfits

Haha, sämst bild jag vet :) ska be M ta en bättre ikväll när jag kommer hem från jobbet. Det är väldigt svårt att ta kort på sig själv med mobilen!

2012-05-24

Kategori: Vikt

God Morgon!
(Det är många frågor i detta inlägg, jag skulle verkligen uppskatta om ni orkade svara på dom)

Har sovit som en stock inatt. Helt slut. För lite mat och för mycket motion tar verkligen på krafterna! Älskart ;)
Jag både frös, hade ont i huvudet och kände mig svimfärdig när jag gick och la mig igår.
Men vet ni vad?! Det var så jävla värt det!
Vägde mig imorse. Vågen visade 42,00 kg, BMI 16,4. Målet är nått. Är jag nöjd? Vette fan alltså.
Magen är jag nöjd med som sagt. Men mina äckliga lår och vader är fortfarande alldeles förstora och feta för att passa min lilla kropp. Ska nog gå ner lite till. Eller vad tycker ni?

Sen undrar jag även hur fan man ska behålla denna underbara vikt nu. Jag menar, man kan ju inte börja äta som vanligt igen. Då blir man ju fet på en vecka, lätt! Och om jag fortsätter som jag har gjort kommer jag gå ner ännu mer, inte för att det skulle göra så mycket med tanke på mina fula äckliga ben. Måste hitta någon slags balans. Hur skulle ni göra?

Hur som helst, är på jobbet i skrivandets stund. Solen skiner utanför fönstret och jag har inte på mig lika mycket kläder som igår. Annars hade jag väl dött på väg till jobbet imorse. Det blev en långkjol och ett linne knytet högt i midjan. Känner mig faktiskt helt okej snygg idag. För en gångs skull. Ska försöka ta en outfit-bild senare och lägga upp här på bloggen. Skulle det vara kul om jag började med outfits-bilder lite då och då?
Jag är en sucker för mode och design.

Dagens frukost bestod av det vanliga: 90g Activa naturell, 20g ICA lätt kvarg, 100g frysta blåbär & hallon, 2 frysta jordgubbar, 1g riven kokos med kanel och psyllimfrön. Ca 112 kcal. Tog lite mindre activa och kvarg än vanligt. Var inte ett dugg hungrig imorse, konstigt nog.

 


Dagens frukost

Nu är det dags för min klockan 09.30 cigg! Haha, det låter jätte töntigt jag vet. Men har vissa tider som jag går ut och röker på jobbet. Eftersom jag sitter på en telefonsupport så kan jag inte gå iväg hur som helst.

Vi hörs sen, stay strong! <3

Mys-eftermiddag

Kategori: Allmänt

God Kväll!

Har haft en riktigt höjdar dag idag. Maten har gått galant, sommaren är här och jag har gått som en duracell-kanin trots jobb.

 

Till lunch blev det: 3 små falafel bitar (typ lika stora som felix delikatess köttbullar), ugnsrostade grönsaker, 0,5 dl rivna morötter, 30g isbergssallad och 1 msk tomatsås. Allt som allt landade det på ca 147 kcal.


Dagens lunch


Efter lunchen tog jag och C en promenad på ca 30 minuter. Kan ju meddela att det var extremt varmt, höll på att avlida i mina Dr Martens.. Haha! Snacka om fail att sätta på sig sånna skor när det är sommarvärme ute. Imorgon får det bli långkjol och en topp eller nått. För svarta jeans & svarta skinboots är inte att rekomendera.


På jobbet har det dessutom varit kaos idag, vi har varit kort om folk och det har ringt konstant. Det enda positiva med det är att dagen har flygit förbi. Tack och lov! Hade sådan ångest över att jobba enda till klockan 17.00. Med tanke på att jag gjorde det igår med. Men jag överlevde.

 

När jag slutade tog jag en promenad hem med mamma, gick upp i lägenheten, bytte om och gick ut på en långpromenad med M och lilla älsklingsvovven. Gick nästan 8 km. Totalt har jag gått 19,43 kilometer idag! Känns sjukt bra. Ska försöka fortsätta såhär resten av tävlingen! Dessutom så är jag plus några till från mitt jobb anmälda till vårruset nästa tisdag. Ska bli riktigt kul.

 

Just nu sitter jag i soffan med en kopp te och nyfixade naglar. Är riktigt nöjd över färgen och resultatet. Har alltid varit sämst på att måla naglarna, det blir alltid så kladdigt och fult. Men inte idag, jag lyckades utan missöden!

 

Korvfingrar men fina naglar


Det blir/blev ingen middag för min del idag (LYCKA)! M hade ätit en sådan sen lunch och jag sa att jag fortfarande var mätt sedan lunchen. Så jag slapp! Skönt. Så idag hamnar jag på minus 380 kalorier.


IN: 264 kcal

UT: 644 kcal

 

Nu jävlar kör vi tjejer! Jag är så taggade på att gå ner, vill vara smal och vacker till i sommar.

 

PUSS

 

Dr martens!

Kategori: Bilder på mig

Idag inviger jag mina nya älsklingar! Äntligen är jag ägare av ett par snygga Dr Martens i skinn. Köpte dom i Camden, London i orginalbutiken.

Kommer ihåg när vi var i London första gången med mamma och pappa, det var ca 3-4 år sen. Då var vi inne i samma butik och pappa köpte sig ett par. Både han och mamma tjatade på mig och min syster om att det är klart ni ska ha varsitt par! Dom är ju skit coola. Men vi sa tvärt nej. Att dom var fula osv.
Sen nu i år har jag gått och suktat efter ett par hur länge som helst. Kanske har växt upp? Haha!

Dom är extremt sköna måste jag säga! Funderar på att köpa ett par till närmare hösten? :)

2012-05-23

Kategori: Mat

God morgon!

Vill börja med att tacka för alla snälla kommentarer angående mina ben :) Det värmer verkligen, även om skenet bedrar lite på bilden. Dom är egentligen mycket fetare..!

Jag har precis kommit till jobbet efter en härlig promenad i solen. Har ångest över att vara här när det är så fint väder ute. Avundar verkligen er som får vara hemma eller i skolan! Skulle göra vad som helst för att få njuta av sommarvärmen. Även om det är varmt när jag kommer hem vid 5-6 på kvällarna så kan man ju inte lika gärna lägga sig och sola. Solen tar ju ändå inte vid den tiden.

Slutar i vanliga fall vid halv 5 idag, men eftersom en kollega är hemma och VABBAR så måste jag hoppa in och jobba till 5. Alltså kommer jag inte vara hemma för ens klockan 6 ikväll. Och jag vill verkligen inte jobba så länge! Vill bara hem till min balkong.

Kollade vädret imorse föresten, det ska bli hela 22+ grader i Stockholm i helgen! Ska verkligen ta vara på det och pressa järnet så att man får lite färg på sin blekfeta kropp.


Nedan kommer en bild på min frukost. Den består av det vanliga: 90g Activa naturell, 30g ICA lätt kvarg, 80g frysta blåbär & hallon, 2 frysta jordgubbar, 1g riven kokos med kanel och psyllimfrön. Ca 117 kcal.



Så just nu ligger jag på +1 kcal. Känns bra. Men den kalorin har jag väl bränt av att stå upp i 30 minuter nu ;)

Juste, kunde inte låta bli att väga mig igår morse.. Vågen visade 42,3kg, BMI 16,5!! Helt otroligt! Trodde jag skulle ha gått upp typ 2 kg under London-resan, men icke! -3hg. Är så glad. Bara 3hg kvar till min målvikt. Hoppas bara att jag är nöjd då?

STAY STRONG <3

Välkomna!

Kategori: Allmänt

Jag har märkt att jag har fått en massa nya läsare.
Vill bara säga välkomna och vad roligt att ni har hittat hit!
Om det är någonting ni undrar över eller har något på hjärtat som ni vill få sagt är det bara att skicka en kommentar eller maila mig på [email protected].

Hoppas att jag inte gör er besvikna.
KRAM!

Middag trots allt

Kategori: Mat

Det blir middag trots allt.. Är så illa tvungen, M kommer kontrollera att jag har ätit när han kommer hem.
Han och mamma verkar vara jävligt på mig med mat så lika bra att äta men så lite som möjligt.

Middagen består av: 1 Wasa thin med makrill, 1,5 dl lågkalori kräm och 0,5 dl valio laktosfria lättmjölk. 120 kcal.

Det som är positivt är att jag fortfarande ligger på minus i alla fall (-17 kcal för att vara exakt) sen åt jag inte hela salladen till lunch heller :)

Balkonghäng

Kategori: Bilder på mig

Har precis kommit hem från jobbet och ligger nu på balkongen med en bra bok och solar. Det är så härligt att det fortfarande är 21+ grader ute trots att klockan passerat 18.00.

Vad ska ni göra för kul en härlig sommarkväll som denna? :)

Bjuder på två bilder också, ena på mina fetto-lår och den andra på boken jag läser. Den heter hungerelden och är andra boken i en trilogi som är skriven av Eriksson & Axlander Sundquist. Den är sjukt bra! Kan starkt rekommendera denna serie.

Kan inte bestämma mig om jag ska äta middag eller inte. Är så kluven! Kräm och mjölk med knäckemacka eller inget alls?! Hm. Får ta och suga på den karamellen ett tag tror jag.. <3

Sommarvärme!

Kategori: Mat

Vilket underbart väder! Så otroligt varmt, hela 20 grader i Stockholm. Tur att man tog långklänning imorse. 

Jag var ute och gick 5 km på lunchen med C och nu är det dags för lite käk.
Dagens lunch består utav: 2 bitar rödbetor, 5 mini morötter, lite broccoli, bönor, en halv tomat, 1 msk majs, 2 champinjoner, isbergssallad och en liten bit kyckling. Ca 114 kcal  

2012-05-22

Kategori: Mat

God Morgon!

Nu börjar uppdateringarna som vanligt igen. Tillbaka till verkligheten.
Måste verkligen skärpa mig med maten nu. Har blivit alldeles för mycket socker och fett i London.
Tack för den!

Det jobbigaste med att vara i London var att jag inte kunde använda ShapeUp med tanke på att jag inte var uppkopplad mot internet hela tiden. (Hade iof gratis wifi på hotellet men hade inte skrivit upp vad jag ätit under dagen.)

Har precis ätit lite frukost bestående av: 100g Activa naturell, 20g lätt kvarg från ica, 100g frysta hallon & blåbär, 1g riven kokos samt kanel och psyllimfrön. Ca 117 kcal
Så just nu ligger jag på +1 kcal, tack vare min morgonpromenad till jobbet imorse. Känns skönt att börja dagen med 0.

Idag är en lång dag, jobbar till 17.00. Fattar inte hur jag ska orka! Vill bara hem och lägga mig på balkongen med en bra bok och sola. Men det får tyvärr vänta tills helgen.
M jobbar till 20.30 idag så jag kommer troligtvis hoppa middagen idag och till lunch blir det antingen vegetariskt eller sallad.

Nu måste jag jobba lite, uppdaterar mer under dagen.
Stay strong girls! <3

Home sweet home

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma!
Resan från helvetet? Ja, ungefär så..
Både M, hans mamma och min mamma har varit på mig varje dag hela tiden om att jag måste äta, hur min kropp kommer sluta fungera och så vidare. Ms mamma jobbar inom vården så hon ser fall av anorexia varje dag. Vilket jag inte har!!

Dom har tvingat i mig mat och verkligen suttit och stirrat när jag äter för att kontrollera mig. Mamma har gråtit varje dag och sagt om jag inte äter eller går upp några kilon så kommer dom söka vård åt mig. Så ja resan har inte varit den roligaste. Hatar verkligen att se henne så orolig. Men jag är ju inte sjuk och jag har kontroll över min viktnedgång. Hoppas bara hon ser det.

Men när dom inte har tvingat i mig mat så har det varit väldigt trevligt. Skolan som jag besökte verkar sjukt bra och rolig!! Vill så gärna börja där, men jag har en lång väg kvar. Måste gå fler kurser här hemma i Sverige först.

Det har blivit en del shopping också, det är ju alltid kul! Right? ;) har köpt 3 par skor, två klänningar, massor av underkläder, 2 par leggings, några toppar och en kjol. Längtar tills jag kan använda det! Har ju inte långt kvar till underbara 42kg, som är min målvikt.

Ska dock inte väga mig för ens på fredag morgon. Med tanke på hur mycket mat jag har blivit i tvingad under denna resa.. Vågar inte. Vill inte se.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering under helgen men det har som sagt varit fullt ös hela dagarna. <3

London baby!

Kategori: Allmänt

God morgon på er!

I skrivandets stund så är jag på väg ut genom dörren och ska gå ner till bilen.
Sen bär det av till Arlanda och London! Som jag har längtat. Ska bli väldigt spännande att kolla på skolan. Hoppas att den är bra och att jag kommer ha en chans att komma in :)

Kommer nog inte uppdatera så mycket under helgen. Kanske blir ett inlägg framåt kvällarna om jag har tid.

Ska försöka att äta så lite och så nyttigt som möjligt, men eftersom alla jag åker med är på mig om min vikt och kost så känns det nästan som en omöjlighet. Suck.

Vi hörs sen, stay strong! <3

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Ja, vart ska jag börja.

Dagen gick bra överlag, åt lite och landade på minus.
Efter jobbet gick jag ner och tränade. Körde bara en kvart på crossen men körde 50 minuter på löpbandet och växlade mellan powerwalk och löpning så det kändes bra. Sedan tog jag en promenad hem och gjorde mig iordning och åkte iväg till mamma och pappa.
.
När jag kom dit så visade jag min nya blus som jag beställt från nelly.com tog av mig koftan eftersom den är kortärmad. Både mamma och pappa tyckte den var fin och vi pratade inte mer om det.
.
Sedan tog jag och mamma en promenad till restaurangen, Sangria, för att äta middag. Vi beställde in lite olika smårätter och delade. Vi tog in varsin lax, lite gröna oliver, scampi, grillad getost och sparris. Det var gott och jag blev otroligt mätt! Men åt inte allt som tur var! Åt en scampi, en sparris, halva getosten och all lax som var på ca 60g om jag ska gissa. Det slank även ner varsitt glas sangria. Mamma åt lika lite. Hon har alltid varit liten i maten.
.
Sen börjades det. Eller det började redan innan vi hade fått in maten.
Mamma berättade att pappa hade blivit likblek i ansiktet när han såg mina armar hemma hos dom när jag hade visat blusen. Att han även har sagt till henne att dom borde söka hjälp åt mig, men hon sa även att dom vet att dom inte kan göra så mycket eftersom jag är myndig. Han är tydligen riktigt orolig för mig, mamma med.
Jag övertygrade mamma att allt är lugnt och att dom inte behöver vara oroliga. Men då började hon gråta och sa: du får inte försvinna. Jag vill ha min dotter kvar. Det var så jobbigt att se. Vill inte såra mamma.
Vi började prata vikt, BMI, kost och träning. Men jag tror att jag lyckades lugna henne för hon var glad när vi gick från restaurangen till bion.
.
Dessutom ljög jag och sa att jag vägde 48kg, räknade ut BMI på mobilen och visade att jag inte var underviktig. Sen så trodde hon visserligen inte på mig men hon verkade ändå nöjd.
Jag berättade även för henne att jag alltid mått dåligt över min kropp och att jag nu börjar trivas i den. Då frågade hon varför jag inte kommit till henne tidigare eftersom vi alltid har pratat om allt. Men vad ska man säga egentligen? Mamma jag är tjock, skäms över min kropp och vill inte visa mig i bikini. Berättade i alla fall allt det där för henne igår och alla kommentarer jag har fått höra från vänner de senaste åren. Jag vet att hon älskar mig och bara vill mitt bästa. Men jag var ju faktiskt hos en läkare för några veckor sen och alla värden och prover såg bra ut. Vi pratade i alla fall ut och nu är allt bra igen. Känns väldigt bra, vill inte att hon ska vara ledsen eller orolig. Hon är mitt allt.
.
Vi tog sedan en promenad till sergel och kollade på Dark Shadows av Tim Burton med Johnny Depp. Den var allt jag kunnat hoppas på. Älskar Tim Burtons filmer och han musa Johnny Depp, har dom någonsin misslyckats? The perfect duo! Verkligen sevärd! Skrattade högt flera gånger, och det brukar jag inte göra. Vi tog i alla fall varsin bon aqua till bion. Inget annat. Kände mig väldigt stark igår. Som lyckades stå emot. Jag hade till och med varit förbi Cajsa Warg tidigare och handlat yoyo godis ifall att, men var inte ens sugen.
.
Det bästa av allt var att när jag kom hem på kvällen runt halv 1 tiden så var min mage platt!! Inte svullen, ingenting. Då hade jag ändå ätit tre måltider igår och ganska mycket.
Igår landade jag på ca -395 kcal. Otroligt!
.
Eftersom jag somnade och vaknade med platt mage så tog jag mod till mig och vägde mig.
42,6kg. Samma som igår morse. MEN då har jag inte fått gå på toa än och jag vill lova att det är en hel del som ska ut! Haha. Nej men skämt och sido. Nu ska jag ta en cigg, uppdaterar ikväll igen! <3

2012-05-17

Kategori: Allmänt

God Morgon!

Har varit vaken ett tag men har precis satt mig i soffan för att äta lite frukost.
Det blir: 100g Avtiva naturell, 3 jordgubbar, 30g frysta blåbär & hallon med lite riven kokos, kanel och psyllimfrön.
Ca 91 kcal. Hade ingen kesella kvar så fick bli lite mindre till frukost idag. Kände att det inte var någon idé att gå och handla eftersom vi åker till London imorgon.

Glömde dessutom att ta en bild på frukosten men ni vet ju hur det ser ut, äter ju samma varje dag ;)

Vaknade redan vid 10 i 8 imorse, men lyckades somna om till straxt innan 10. Det kändes verkligen att jag behövde få sova ut lite. Har sovit så dåligt på sista tiden. Vaknar liksom mellan 5-6 på morgonen varje dag, oavsett om det är vardag eller helg. Men idag är jag ledig och ska verkligen ta vara på denna dag!
M vaknade ungefär samtidigt som mig så då gick vi upp och tog en promenad på 6 km innan frukosten. Otroligt skönt väder ute! Blir minst 1 promenad till senare.
Dessutom börjar ju Missas tävling idag, jag är så sjukt taggad! Men kommer ha problem med att uppdatera mina kilometrar varje dag under helgen med tanke på att vi kommer vara i London. Men oj vad jag ska gå!
Vid klockan två idag ska jag träffa en kompis. Fram tills dess ska jag fixa här hemma. Ska städa lite, duscha, packa och göra mig i ordning. Vet dock inte vad jag och min vän ska göra än. Kanske ska föreslå en promenad och en fika. Då kan jag kontrollera intaget också. Bara ta en té eller kaffe.
Ska nog inte äta något mer idag. Är inte hungrig eller sugen.
Uppdaterar mer senare hur gårdagen gick.
Stay strong! <3

Lunch & Gym!

Kategori: Träning

Kom nyss tillbaka från min lunchpromenad, brände 116 kcal.
Har slevat i mig lite sallad, bild nedan, och ska snart gå ner till gymmet för att svettas!

Än så länge ligger jag på minus vilket känns väldigt skönt. Det känns ännu bättre att jag ska ned och gymma i en timme och sedan väntar en halvtimmes promenad hem.

Sen så blir det ju självklart en hel del promenerande inne i stan med kära mor!


Dagens lunch:

isbergssallad, 2 körsbärstomater, 3 svarta oliver, 2 champinjoner, 1 msk rivna morötter, 1 bit rödlök, 2 bitar paprika, lite selleri, 1 bit blomkål, några ärtor och en liten bit kyckling (kanske 20g max), lunchen landar på ca 100 kcal.

2012-05-16

Kategori: Bilder på mig

God morgon på er!

Vägde mig imorse istället för imorgon. Ska nämligen gå ut och äta med min kära mor ikväll och jag vet att vågen inte kommer visa korrekta siffror imorgonbitti då. Med tanke på att det kommer ligga en massa mat i magen och jag brukar inte kunna gå på toa direkt på morgonen.
Gissa vad den visade?! 42,6kg BMI: 16,6. Kunde inte ha blivit gladare!

Kommer ju inte kunna väga mig för ens på måndag igen. Känns lite sådär måste jag säga.
Eftersom att jag åker till london fredag morgon och både M's mamma samt min mamma och M är på mig om att jag har blivit så smal. Känns som om alla kommer tvinga i mig mat. USCH! inte bra, inte bra alls.

Mamma är rädd att jag har fått anorexia, då en av hennes bästa vänners dotter hade det för något år sedan.
Hon sa såhär till mig igår på väg hem från jobbet: Om du inte börjar äta mer nu eller om du går ner mer i vikt så tar jag dig till en doktor för vägning m.m. Hon sa även att jag blir smalare och smalare för varje gång vi ses (då blev jag iof väldigt glad) Men Va fan?! Jag är 22 år. Det är mitt liv.

Hur som haver, idag när vi ska ut och äta ska vi gå till Sangria på St Eriksplan. Tycker att det känns som ett bra alternativ för då kan jag beställa in vegetarisk mat och typ bara 1 liten rätt. Perfekt!

Idag är det ju halvdag, så jag slutar halv 2. Skönt. Ska gå direkt till gymmet och bränna lite fett tänkte jag. Ska försöka hinna gå på crossen i en timme och köra lite styrketräning. Sen blir det dessutom en hel del promenader idag!

Dagens frukost:
image description
100g Activa naturell, 30g kesella lätt, 3 jordubbar, 40g frysta hallon & blåbär, 1 nypa kokos, kanel och psyllimfrön. Ca 117 kcal.

Haha! Mina matbilder ser verkligen äckliga ut. Men det är gott :)


Här kommer två dagsfärska bilder på...
...min mage imorse, platt och helt okej fin.


Åh gud, måste verkligen träna min rumpa. Vad platt och hängig?! Blir nog att träna mage, ben och rumpa idag på gymmet!

Nu måste jag jobba lite och äta upp min frukost.
Uppdaterar vid lunch igen ;)

PUSS

Blå som i blåbär

Kategori: Allmänt

Känner att jag blir duktigare och duktigare på att uppdatera bloggen. Samtidigt som jag har hittat en bra balans mellan min motivation till att gå ner i vikt och mitt sociala liv.

Just nu ligger jag nerbäddad i soffan. Har på mig sjukt mycket kläder samt en stor varm filt och jag fryser som ett djur! Älskar det. Mina händer har varit blå/lila hela dagen. Gott tecken, right?!

Dagen allt som allt har gått riktigt bra. Åt visserligen lunch som inte var planerat men det känns ändå okej. Har ju sluppit middagen ;)

Dagens intag landar på: 284 kcal
Dagens uttag landar på: -549 kcal
Så just nu ligger jag på -265 och jag ska inte äta något mer idag. Det kanske blir en kopp te senare.

Jag och M var och spelade minigolf tidigare ikväll. Jag förlorade stort! Haha, jag är så extremt dålig. Om ett slag går åt skogen så tappar jag all motivation och koncentration.. :p han vann i alla fall med hela 14 slag! Sjukt. Jag ska ha revansch! Helt klart.

Blir nog ingen mer uppdatering idag. Är för trött, ska se desperate housewifes och sedan gå och lägga mig.

Hoppas att eran dag har varit lika bra som min! <3

Lunch

Kategori: Mat

Det blev lite lunch ändå.. Jag är hopplös. Åt dock väldigt lite och sen gick jag ut på en powerwalk och brände 200 kcal! Underbart. Känns lite bättre då, ska försöka hinna med en pw varje lunch framöver.

Jag jobbar dessutom till kl 17.00 idag så lika bra att få lite mat i magen så att man orkar. På det blir den en rask promenad hem för att dumpa väskan för att sedan gå ut på en promenad igen. Om vädret håller i sig ska jag och M gå och spela minigolf också! Mys. Måste bara komma på en ursäkt för att slippa middagen, men det borde inte vara några problem :)

Dagens lunch:

1 gurkskiva, 1/4 tomat, 2 champinjoner, 1 msk rivna morötter, några majskorn, 1 bit blomkål, 1 msk rödkål och till salladen tog jag lite quorngryta. Ca 167 kcal


Uppdaterar ikväll igen med dagens in- och uttag! Stay strong <3

2012-05-15

Kategori: Mat

God Morgon!

Arbetet gick käpprätt åt helvete igår. Jag gav upp. Skickade in, fick sämst kritik och jag gick och la mig vid 21.00.
Jag var så sjukt trött, behövde bara få sova. Men jag får i alla fall ett intyg om att jag har gått på Berghs så det känns väldigt bra! Kanske ökar mina chanser lite att komma in i London. Får hålla tummarna helt enkelt.

Känner att jag kommer djupare och djupare i min ÄS. Får panik när jag äter nått. Kollar min mage i spegeln varje gång jag går in på toaletten, ser hur äckligt svullen den är. Ångesten kommer direkt.
Den var ju så platt och fin när jag vaknade, och så fort jag stoppar i mig äcklig mat så sväller den som en jävla ballong.
Det gör det heller inte bättre av att jag inte har någon matvåg! Jaha, tänker ni. Hur fan vet du då vad du får i dig?
När jag gör mat hemma använder jag decilitermått med mera. Men jag måste ha en våg! Så ska jag börja ta med mig lunch till jobbet också. Jag måste veta exakt. Måste känna att jag har kontrollen över mitt ätande.

Jag åt i alla fall inget mer igår efter lunchen, kändes väldigt bra!
Det blev två glas cola zero och en kopp citron té på kvällen och det blev jag mätt på. Eller jag kände rättare sagt en mättnadskänsla.

Nedan är en bild på min frukost. Som utlovat ska jag försöka fota allt jag äter och lägga upp det på bloggen.


100g Activa naturell, 35g kesella lätt, 40g frysta blåbär & hallon, 1 nypa riven kokos med kanel och psyllimfrön. Ca 117 kcal.

Är ändå ganska glad idag. Jag har den sena lunchen och jag ska äta själv vilket innebär 1 timmes PW och ingen mat! För jag antar att M kommer tvinga i mig mat ikväll. USCH! Kanske kan säga att jag är jätte mätt bara..

Nej nu ska jag ut och röka! Hoppas att allt är bra med er <3
Stay strong!

Plugg

Kategori: Allmänt

Fyfan vad det går dåligt..! Känner mig helt värdelös. Arbetet ska vara klart typ nu?! Och jag har knappt kommit halvvägs. Det är så svårt. Kan inte programmen och allt blir bara fel när jag försöker göra någonting..
M var hemma nyss och hjälpte mig att komma igång. Men han har dragit in till stan nu för att träffa en kompis, dom ska boka hotell till deras resa till NY i augusti. Önskar att han var här, han kan i alla fall grunderna.
Fryser gör jag också och vill bara gå och lägga mig. DEPP på hög nivå vill jag lova.
Ska jag nöja mig med det jag har gjort och skicka in arbetet så att jag kan gå och lägga mig?
Jag vill, men borde inte.
Taggar till med lite vackra tinspo-bilder. Önskar verkligen att jag var sådär vacker, så perfekt.
Den dagen det går att göra en smidig och snabb benförlängning så kommer jag vara den första som bokar en tid hos en plastik-kirurg. Hatar verkligen mina ben!
Undrar om en sträckbänk hjälper?

Fan vad jag är misslyckad. Ett jävla freak som inte duger till nått.

Dagens

Kategori: Mat

Ska bli bättre på att visa/berätta vad jag äter! Kanske inte så jätte intressant i och för sig men jag älskar att ha kontroll.

Till frukost blev det 60g activa naturell, 40g kvarg, 30g frysta blåbär med kanel och psyllimfrön, 87 kcal. Gott och mättande!

Till lunch åt jag en sallad som jag plockade ihop själv nere i vår matsal här på jobbet, bild nedan. Ca 150 kcal, men åt bara hälften.


5 st mini morötter, 1 stor champinjon, 3 gurkskivor, 1/2 tomat, 2 tsk bönor, 2 msk räkor, 1 tsk fetaost, isbergssallad, två små bitar zucchini och lite groddar. 

Vi får se om jag äter något mer idag. Jag ska gå ner, och det är nu!
Det blev en powerwalk på lunchen, 5km = -200 kcal. Perfekt.
Ligger än så länge på -82 kalorier och ska ju ta min promenad hem sen också samt att jag ska gå och hämta ut två biobiljetter till mig och mamma.

Lidande

Kategori: Allmänt

God morgon!

Bloggen blev lidande i helgen. Ber om ursäkt för det. Ville verkligen blogga men orkade inte ens packa upp datorn. Alltså blev det inget plugg heller. Fuck! Haha..

Har precis mailat mina lärare och ljugit ihop en liten vit lögn om att jag flyger till London i eftermiddag för att kolla på en skola jag ska söka till hösten och att jag inte kommer kunna medverka på redovisningen idag.
Detta är delvis en lögn och delvis sanning. Jag ska åka till London för att kolla på en skola, men det är egentligen först nästa vecka.

Men eftersom jag inte är helt klar med arbetet och jag har VÄRLDENS sämsta självförtroende så känner jag att jag inte vill redovisa ett arbete för 20 personer som dessutom kommer suga.
Så jag ska egna dagen på jobbet åt att göra en presentation över hur jag har tänkt och varför jag har gjort som jag har gjort med mitt arbete. Sen när jag kommer hem ska jag göra klart allt på datorn och skicka in det.
Hoppas verkligen att dom godkänner det.

Hur som helst så har helgen i övrigt varit väldigt bra. Har slarvat lite med maten kanske, inte okej! Feta kossa.
Jag och M kom fram till landet runt 12 på natten i fredags och vi upptäckte att det inte fanns något vatten. Jaha, det var ju jätte roligt. Så vi har fått springa med hinkar och hämta vatten så vi har kunnat spola toaletten, laga mat m.m. Snacka om jobbigt!

I lördags så tog vi en morgon promenad på drygt 6 km innan frukosten. Sedan tog vi cyklarna och cyklade in till stan. Det blev ca 3,5 mil fram och tillbaka! Mycket uppförsbacka och så också, samt motvind åt båda hållen!
Eftersom vi inte hade något vatten så orkade vi inte laga mat hemma då det blir så mycket disk osv. Så vi åt inne i stan. Jag tog gös med kokta grönsaker.

På söndagen vaknade jag klockan 6 och var hur pigg som helst, så det blev en morgonpromenad på 6 km och sedan gjorde jag frukost på sängen åt M. Vilket var väldigt uppskattat :)
Sedan packade vi ner lite fika, cola zero och en yoyo rulle till mig och cola samt lite kakor åt M, och drog ned till bryggan och låg i solen och bara hade det hur mysigt som helst!

Klockan var väl runt 2-3 när vi åkte från landet. M var hungrig så vi stannade i stan och jag bjöd på korv med bröd eftersom han hade betalat middagen dagen innan. Jag åt ingen korv men det blev dock en glass. skit piss helvete! Jag som har skött maten så otroligt bra hela veckan och helgen..
Men jag ska inte ljuga, det var så underbart gott. Sitta vid vattnet och äta en mjukglass. Inte helt fel!

På vägen hem så stannade vi hos M´s föräldrar och grillade. Jag åt tonfisk med lite isbergssallad, tomat och gurka. De andra åt fläskfilé, majskolvar, lökringar, potatissallad med massa fett i och sedan bullar till efterrätt.
Känner mig ändå duktigt att jag sa nej till allt det där. Att jag köpte med mig egen mat.
Dom måste tro att jag är dum i huvudet. Har ju alltid annars älskat grillad fläskfilé och potatissallad.
Hur som helst så är jag glad att jag sa emot.

Jag hade ju planerat och väga mig imorse. Gud vad det tog emot! Ångesten över glassen, att jag åt all tonfisk, att jag har varit förstoppad i helgen och inte kunnat gå på toa.
Stod där i ca 10 minuter och velade fram och tillbaka. Visste inte om jag vågade väga mig eller inte.
Till slut så bestämde jag mig för att skita i det. Tror jag skjuter upp vägningen till på torsdag morgon.
Målet är att jag ska väga 42,5kg på torsdag morgon. Tror ni att jag klarar det?

Ska sköta denna vecka galant! Gå mycket och försöka göra mina övningar varje dag.
Har verkligen slarvat med dom på sista tiden. Men det känns mer motiverande att gå ut och gå i det fina vädret än att sitta hemma i lägenheten och göra massa övningar.

Hoppas att ni har haft en bra helg!
Stay strong <3

I väntan på M

Kategori: Allmänt

Go kväll!

Nu har jag ätit klart och motionerat klart för idag! Totalt hamnar jag på -464 kcal.

Gick en promenad på 8 km efter jobbet, inte pw dock, men en lugn promenad. Sedan gick jag direkt till affären och handlade det som behövs till landet.

M slutar om ca 1 timme och då bär det av! Ska bli skönt att komma bort men är lite orolig. Rädd. Rädd att vi mest kommer sitta inne då det ska bli dåligt väder. Måste ju röra på mig! Får helt enkelt smyga ut på morgnarna och ta en lång pw. Sedan måste, MÅSTE, jag verkligen plugga också. Ska ju vara klar med mitt examensarbete till på måndag och jag har inte ens börjat. Panikångest!

Ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt. Men fokus på plugg, kost och motion står högst på listan. Måste se minus på måndag morgon! Annars får jag seriöst panik. Då ger jag upp, om jag är så pass värdelös att jag inte ens kan gå ned ett enda litet gram på en hel helg..

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll!

 

Mamma

Kategori: Mat

Min snälla mor var förbi Cajsa Warg åt mig igår för att handla godis inför helgen och så :)

Kommer inte äta allt men man kan ju alltid spara så att man har till senare! :)

Helg

Kategori: Allmänt

God morgon!

Då var man på jobbet igen då. Har redan förbränt 336 kalorier. Kännas som jag är på topp för tillfället!
Frukosten bestod av det vanliga, 100g activa, 100g färska jordgubbar, 10g frysta hallon med kanel och psyllimfrön. 107 kcal.

Så just nu ligger jag på -229!
Sen blir det minst två promenader till idag á 30 minuter. Kanske blir en till framåt kvällen också eftersom M jobbar ju kväll och vi åker inte till landet för ens vid 21.00.
Ska nog hoppa middagen dessutom. Älskar att känna mig tom.

Däremot ska jag äta "riktig" lunch idag. Brukar ju annars bara bli lite sallad från salladsbaren här på jobbet.
Men idag ska vi äta i matsalen, så det blir antingen vegitariskt, soppa eller fisk. Har inte bestämt mig än, får se vad jag är sugen på då!

Juste! En fråga som jag verkligen skulle uppskatta om någon kunde svara på!!
Fick min mens igår, jag äter p-piller och då ska ju mensen komma regelbundet. Nu är den en vecka förtidig..
Kan det ha något att göra med min viktminskning?

Juste, eftersom mensen har kommit så bestämde jag mig för att väga mig nu på morgonen.
Nuvarande vikt: 43,1 kg, BMI 16,8. TJOHO!

Efter helgen hoppas jag på att få se 2an. Ska tvinga med M på cykelturer och långa promenader :)
Vad ska ni göra i helgen?

Stay strong <3

2012-05-11

Kategori: Bilder på mig

Träningskläderna är på och musiken spelas högt i öronen. Nu kör vi!

(kom precis tillbaka, gick inte att publicera innan) 220 kcal brända! Känns bra. Nu blir det att fixa sig inför jobbet :)

Bjuder på denna!

Kategori: Bilder på mig

Här kommer en liten bild som jag tog för några veckor sedan när det var så underbart väder ute! Är väl 2-3 veckor sedan tror jag.

Tycker jag ser smalare ut där än vad jag gör nu.. Suck!

Fjäderlätt

Kategori: Mat

Känns som jag är på rätt spår igen!
Även om magen fortfarande är svullen, vågen står still och jag fortfarande är tjock.

Efter frukost och lunch samt 3 av mina 5 promenader idag så ligger jag på -269 kcal.
Känns otroligt skönt måste jag medge. Ska ju dessutom gå på crossen en timme efter jobbet!
Jag har bestämmt mig. Jag ska bli lätt som en fjäder. Ha en platt mage, fina ben.

Ska försöka att inte äta någonting mer idag, min mage ska vara platt imorgon när jag vaknar. Där med basta!

Är det någon som vet hur det är med vädret i stockholm i eftermiddag och imorgon föresten?
Ska ju gå hem från gymmet och sedan ta en promenad när jag kommer hem. Men jag vill gärna inte gå i regnet. Lite trist.
Vädergudarna verkar ha bestämt att det ska regna från 16.00 och imorgon. I alla fall dom i min iphone.

PUSS <3

2012-05-10

Kategori: Allmänt

God morgon!

Har varit vaken sedan 5 imorse. Som alla andra dagar denna vecka. Jag kan verkligen inte sova längre!
Drog på mig mjukiskläder och tog en PW på 6 km, tog mig 47 minuter och jag brände 265 kcal.
Känns otroligt bra, dock är min mage fortfarande väldigt stor och svullen men har ju å andra sidan inte fått gå på toa än. Hoppas det kommer snart. Mår typ illa.

Har bestämt mig för att gå denna promenad varje morgon, vaknar ju ändå så pass tidigt. Samt att man vaknar till ordentligt. Så imorgon ska jag upp kvart i 5 för att gå ut och gå!

Det var i alla fall väldigt skönt att komma iväg på promenaden. Har tänkt hela veckan att jag ska gå ut och gå men har inte kommit till skott. Efter jag hade gått så gick jag hem och gjorde mig iordning för jobb.
Duschade, sminkade mig, tog en kaffe och cigg på balkongen och sedan tog jag en promenad igen.
Brände 116 kcal. Så nu ligger jag på -381 kcal och dagen har inte ens börjat än! Härligt.

Dessutom är det ju sjukt bra väder ute! Har ingen större lust att sitta på kontoret idag om jag ska vara helt ärlig. Men har man någonsin det?

Ska snart äta min frukost som består av det vanliga: 100g Activa naturell, 100g färska jordubbar, 20g frysta hallon med kanel och psyllimfrön (112 kacl). Gott och nyttigt! (Sätter ju igång magen också!)


Idag ska det brännas kalorier hela dagen.
Det blir en promenad på ca 30 minuter på lunchen, sen efter jobbet så blir det en timme på crossen samt mina övningar. Har slarvat riktigt ordentligt med dom på sista tiden. Inte bra, dumma mig.
Sen blir det en promenad hem från gymmet, 30 minuter. Då är det bara hem och dumpa väskan för att sedan ta en kvällspromenad på ca 6 km.

M jobbar ju ändå kväll och kommer inte hem för ens klockan 21.30 ikväll. Så lika bra att passa på!
Nu ska jag bli smal, lätt som en fjäder!

Hur ska ni spendera denna torsdag?

Stay strong <3

PW

Kategori: Bilder på mig

Vaknade upp som ett fetto som jag misstänkte. Lyckades galant med gårdagen fram tills det att jag och mamma skulle till eventet..

Blev risotto, massa bröd (äter ju egentligen inte ris, pasta, potatis och bröd), ett glas rosé, en halv öl och en alkoholfri drink. ÅNGEST!

Nu blir det en power walk på 6 km innan jag gör mig i ordning för jobbet.

2012-05-09

Kategori: Allmänt

God morgon!

Gud vad veckorna går fort. Panik? Ja! Har fortfarande inte börjat på mitt examensarbete som ska vara klart på måndag och jag har hela veckan planerad. Hoppas jag lyckas klämma in det någon dag så jag blir klar.

Idag ska jag på ett event mellan kl 19.00 - 21.00 med mamma. Funderar på om jag ska gå hem från stan sen? Går hem på ca en timme från mamma och pappa. Så får det nog bli. Måste komma igång med promenaderna igen. Det har inte blivit en enda kvällspromenad (förutom hem från jobbet) den här veckan.

Imorgon så ska jag träna med C. Då blir det en timme på crossen, helt klart!! Sen så jobbar M sent så kommer att hoppa middag imorgon. Skönt ;)

Sen är det äntligen helg! Då kommer M och hämtar upp mig från jobbet på fredag sen drar vi till landet!
Ska tvinga med honom på samma cykeltur som jag och mamma tog förra helgen. (3 mil) Sen självklart massa massa promenader och mycket nyttig mat. Eftersom han vet att jag har lite problem med magen så tvingar han inte i mig något som jag inte vill äta.

Idag funderar jag på att hoppa lunch eller middag. Men kan inte bestämma mig för vilken måltid. Båda blir svåra att missa. Ska äta med mamma i stan innan eventet är det tänkt. Kanske bara kan ta lite sallad till lunch och säga att jag är jätte mätt från det?

Hm, jag kommer nog på nått. Får se om jag är hungrig eller inte. För just nu känns det som om jag ska spricka!
Frukosten bestod av: 100g Activa naturell, 100g färska jordgubbar, 20g frysta hallon, 2msk psyllimfrön och lite kanel. MÄTT! Som tur är landade frukosten bara på 107 kcal allt som allt. Och det förbrände jag på väg till jobbet när jag tog min promenad.

Vägde mig imorse igen i hopp om att jag skulle ha gått ner. Stod still idag igen, 43,7kg BMI 17,1.
Jag är inte nöjd för ens jag har nått 42. Magen är okej, eller snarare överkroppen. Den kan jag leva med.
Men det är mina lår, vader och min rumpa som är de stora problem områderna. Och eftersom det inte går att punktförbränna är det bara att kämpa vidare.

Har bestämmt mig för att inte väga mig för ens jag får min mens. Vilket borde vara nästa vecka runt tisdag eller onsdag. Då borde även vätskevikten ha försvunnit. Så då håller jag tummarna för att ser 2an.

Hoppas att ni får en trevlig dag! Stay strong och kämpa vidare!
I know i will ;)

Allt är skit, lalala

Kategori: Vikt

God morgon kära läsare!

Funderar på om min våg är trasig... Vägde 43,7 kg imorse. Gick på toa (nummer 1), tog en cigg och vägde mig igen. Då visade den 44 jämt. Hur är det möjligt? Haha, åh jag orkar inte. Nått är fel i alla fall.. Flyttade runt den, startade om den men fick samma resultat.

Hetsade inte igår, tack och lov för det! Istället blev det 1 dl lågkalori kräm, ½ dl valio lättmjölk och en knäckemacka. Så ca 95 kcal istället för typ 2000 kcal som en pizza ligger på. Känns bra! Vet inte exakt vad det hamnar på eftersom shapeup fortfarande inte fungerar?!!! Får seriöst panik. Hoppas att det börjar fungera under dagen.

Är det någon som vet när dom kommer få igång shapeup igen?
Antar att jag inte är den enda som har panik över detta. Vågar ju knappt stoppa något i munnen.
Åh denna ångest.

Hur som helst, denna dag ska bli en bra dag. Ska försöka att sluta trycka ned mig själv hela tiden.
Dessutom kommer jag att få mycket motion = bränna kalorier.
Tre promenader á 30 minuter, sedan ska jag rensa och städa vinden och försöka tvinga med mig M eller mamma på en kvällspromenad. Nu ska jag bli smal!

Jag ska inte låta vågen styra mitt humör och min motivation till att gå ner i vikt.
Jag ska dessutom få min mens nästa vecka, och jag kommer ihåg att jag gick upp ca 1,5-2 kg förra månaden. I samband med mensen alltså. Så nu håller vi tummarna! :)

Vad ska ni hitta på för kul idag? <3

Hetsa?

Kategori: Mat

Mår så pass dåligt att jag funderar seriöst på att gå till en pizzeria och trycka en pizza. M är ändå inte hemma, ingen kommer se hur tjock jag är. Och jag kommer ändå aldrig bli smal. Jag är dömd till att vara tjock.

Har dessutom bestämt mig för att hoppa kursen idag. Orkar helt enkelt inte. Har ingen lust.

What's the meaning of life

Kategori: Allmänt

Kan varna er redan nu att detta är ett extremt negativt inlägg. Men jag måste få skriva av mig någonstans.

Usch. Mår så dåligt. Hamnar bara djupare och djupare i min depression. M märker av det med.
Pratade i telefon med honom nyss. Nämnde att jag inte mådde något bra, psykiskt.

Då sa han direkt; Kan det inte ha att göra med att du hela tiden tänker på din vikt, att du inte äter nått och tränar hela tiden. Du blir irriterad på mig hela tiden också för småsaker. Jag har märkt länge att du är nere, E med.

Jag är en hemsk människa. Jag förtjänar inte att bli älskad. Känner mig så otroligt tjock och äcklig. Sommaren står snart och knackar på dörren. Jag får panik helt enkelt. Är på bristningsgränsen. Höll på att börja gråta i telefonen. Men jag måste hålla humöret uppe, i alla fal i en timme till. Sen slutar jag.

Det värsta är att jag ska till skolan idag också! Helvete. Vill verkligen inte, bara tanken på skolan framkallar världens ångest. Att sitta där i 3 timmar och lyssna på någon slags föreläsning.
Vill bara hem och krypa ner under täcket, bli omhållen och gråta ut. Gråta ut för att jag är så otroligt misslyckad. Världens mest misslyckade människa.

Mitt examensarbete ska vara klart nästa måndag, jag har inte ens börjat. Kan inte programmen vi jobbar i. Ångest igen.

Det känns som hela mitt liv har stannat upp. Min vikt står stilla, den går inte ner hur mycket jag än försöker. Jag har ett jobb som det inte händer ett smack på. Jag är fast i en håla utanför Stockholm. Har vänner som inte märker att jag mår dåligt. Jag vet inte vad jag vill bli, eller jag vet men är så jävla dålig. Kommer aldrig komma in på utbildningen som jag vill gå. Jag kommer sluta upp i kassan på ICA.
Jag har ett sådant patetiskt liv. Ett liv som inte är värt att leva. För varför ska jag leva om jag ändå inte gör någon nytta? Allt jag ställer till med är besvär. Besvär för mig och för andra. En belastning helt enkelt.

Behöver ha någonting att glädjas åt. Men vad skulle det kunna vara. Det jag skulle bli glad utav är att få bli smal. Få längre ben, tjockare och fylligare hår. Det är omöjligt. Lika bra att ge upp.
Känner mig tjockare än någonsin, större och fulare än när jag började banta i November förra året. Kan tillägga att jag har gått ner 12 kg. Inte fan syns det! Min målvikt då var 47 kg. Nu vill jag ner till minst 42. Känner mig obekväm i allt jag sätter på mig. Förutom mjukisar och hood-tröjor. Men det får jag inte ha på mig på jobbet. Måste se proper ut.

Vet faktiskt inte om jag någonsin kommer hitta ut ur denna dimma. Detta dunkel som ständigt är runt omkring.
Allt jag vill är att ha en vän. En vän som förstår, en vän som stöttar utan att dömma. Jag har ingen att prata med.



The minute you think of giving up, think of the reson why you held on so long.

Kategori: Allmänt

God morgon!

Känner mig hopplös. Tjock och ful. Skäms över min kropp och tycker synd om de personer som behöver visa sig med mig. Hur kan någon så underbar som M älska mig?

Jag har tagit avstånd från alla mina vänner. Jag är så pinsamt tjock jämfört med dom.
Kan inte slappna av riktigt. Dom enda som jag verkligen trivs med är M, min vän L och min familj.
Jag behöver inga andra.

Dom andra vännerna klarar sig bättre utan mig. Plus att dom tar all min energi. Det är alltid en massa killproblem och gråt över allt möjligt och det tvingas jag sitta och lyssna på dag ut och dag in.
Ingen frågar hur jag mår. Så varför ska jag bry mig om dom?

Sa till E i fredags att jag inte orkade prata med henne något under helgen, att jag behöver ett break från henne och alla andra. Hon blev orolig och ringde M. Men han sa inget, tack och lov!
Sa även till henne att jag skulle höra av mig när jag kom hem från landet, men känner mig inte riktigt redo för att prata med henne än. Väntar nog några dagar till!




Helgen har hur som helst varit helt underbar. Bara jag och mamma, min bästa vän.
Vi har gått flera promenader per dag, cyklat tre mil och ätit nyttigt och lite. Mycket fisk och ingen pasta, ris, potatis eller bröd. Har hamnat på minus varje dag.
Min mage verkar fungera som den ska igen och jag har mått hur bra som helst.

Fram till imorse då som sagt. Vågen visade 43,8 kg. Samma som förra veckan.
Så jävla misslyckad. Är så trött på mig själv. Hade hoppats på att få se 5an åtminstonde.
Men nej, fettot är för dålig för att gå ner i vikt.
Vad jag än gör så står jag stilla. Jag måste se minus imorgon annars så bryter jag ihop!

Är det någon som har något bra tips? Vad ska jag göra? Hur kan jag stå still i vikt när jag knappt äter något och rör på mig hela tiden?


Dagen har i alla fall börjat bra. Har fått gå på toa 2 ggr redan. (Lite äcklig info kanske).
Så kanske väger lite mindre än 43,8? Men vad gör det, är ju fortfarande ful och äckligt tjock.

Till frukost blev det 100g activa naturell, 80g färska jordgubbar, 30g frysta hallon och 2 matskedar psyllimfrön. 105 kcal. 

Sen till lunch blir det bara lite sallad. Inget mer för mig idag. Ska ju till skolan direkt efter jobbet så missar middagen och det är försent att äta när jag kommer hem. Är hemma vid halv 10 på kvällen. 

Jag hoppas verkligen att jag hittar motivation till att fortsätta blogga. Men jag skämms så varje gång jag ska logga in och uppdatera. Går ju bara upp eller står still i vikt. Pinsamt. Jag är verkligen världens mest pinsamma människa.

Hoppas att ni har haft en bra helg föresten! Läser era bloggar varje dag även om jag inte uppdaterar min egna.
PUSS <3

Dålig uppdatering

Kategori: Vikt

Hej på er!

Förlåt för den låga uppdateringen men jag mår inte så bra just nu.
Kan eller vågar inte äta något för min mage svullnar upp som en ballong och får inte gå på toa på flera dagar.
Ska åka upp till landet under helgen med min kära mor som alltid finns där för mig.
Älskar henne, hon är min bästa vän.

Vi ska försöka lösa mysteriet med magen och jag ska testa att äta laktosfria produkter och se om det kan vara problemet. Hur som helst. Jag tar en bloggpaus och är tillbaka på måndag med nya tag.


Typ såhär blir min mage så fort jag äter något. Och då äter jag inte mycket eller onyttigt.
Som i morse då åt jag 1 dl lätt yoghurt, 1 dl frysta bär och lite all bran flingor. Min mage blev enorm och uppblåst. Ser gravid ut.
Kvinnan på denna bild är gravid.. Jag är 160 cm lång och väger 43,8 kg, och min mage blir sådär! Då överdriver jag inte. Ska ta en bild på min mage nästa gång jag äter så får ni se.


Hoppas att ni får en underbar helg!

2012-04-02

Kategori: Allmänt

Usel, jag så jävla dålig. Ingen självkontroll för fem öre.
Varför är jag så svag? Varför är jag duktig en dag och sedan sumpar jag allt dagen efter?

Dagen började ju som sagt hyfsat bra, med en nyttig frukost. MEN ingen promenad eller lunchpromenad.
Mötte upp M innan jag skulle till jobbet efter studiebesöket. Blev en lunch på en fiskrestaurang.
Helvete säger jag bara!
Jag tog en fisksoppa så jag skulle undvika bröd, ris, potatis, pasta m.m..
Men såklart så bjöds det på surdegsbröd till lunchen så det slank ned två skivor bröd och så åt jag dessutom HELA soppan. Med aioli. Känner mig äckligt tjock. Vill inte ens tänka på vad lunchen hamnade på kalorimässigt.

Det blir två duclo samt laktulos när jag kommer hem, ingen middag och en promenad på minst 1 mil.
Sen ska jag även försöka ta mig i kragen och göra lite övningar.

Hur går det för er föresten?

Frukost i en kopp

Kategori: Mat

God morgon!

Sitter just nu på bussen och är på väg in till stan. Ska vara på studiebesök nu på förmiddagen. Spännande, men inte så jätte taggad. Missar ju min morgon och lunch promenad. Inte bra. Får ta igen det efter jobbet helt enkelt!

Vågen visade 43,8 kg imorse. Kan inte vara gladare! BMI 17,1. Imorgon ska jag se minus igen, så det så!
Alla skinny bitches kan slänga sig i väggen för jag ska bli snyggare, smalare än dom.

Till frukost blev det en deciliter mild lättyoghurt med frysta bär, all bran, kanel och lite linfrön. Allt som allt landade det på 102 kcal.