En ny start

en blogg om kampen mot min egna kropp

Min nya blogg

Kategori: Allmänt

Hej! Kommer nu att stänga denna bloggen, ta bort den totalt. Ut med det gamla och sjuka och in med det nya och friska! Ni hittar mig numera på: www.myjourneytofitness.blogg.se
 
Stänger bloggen om ca 1 vecka.
PUSS

Strong is the new skinny!

Kategori: Allmänt

Hej!

Länge sen jag tittade in här. Är så glad att jag kommit bort från den sjuka värden, all hets kring motion och svält. Depression och självföraktelse.

Jag mår så JÄVLA bra! Bättre än på riktigt länge, till och med bättre än innan jag blev sjuk.

Har fortfarande ett underviktigt BMI men jag kämpar på, tränar och äter regelbundet. 6 gånger om dagen för att vara exakt, och jag älskar det!

Har tänkt att rensa bloggen från alla tidigare inlägg och "sadla om" totalt. Starta en blogg om träning, mat och hälsa. För det är det jag är intresserad av, och det var det som var tanken från första början med den här bloggen men det gick över styr. Vill inte ha en sjuk blogg, en blogg om svält och självförstörelse.

Innan jag avslutar så vill jag tacka min mamma, för det är tack vare henne som jag lever idag. Hade hon inte ringt läkaren så hade jag troligen dött. Så till alla er som fortfarande läser min blogg, stanna upp och fundera på vad ni gör mot er själv och era kroppar. Ni ska ha era kroppar hela livet och borde behandla dom med respekt. Sluta svält er, sluta fasta, sluta spy. Ni är värda så otroligt mycket mer! Ni är värda att ha ett liv som inte bara kretsar runt kalorier.
Ställ dig framför spegeln och lär dig älska det du ser. Det har jag gjort, det har inte varit lätt. Det har varit ett helvete rent ut sagt, men jag kan idag säga att jag är lycklig. Riktigt lycklig och vill aldrig, ALDRIG mer tillbaka till det där sjuka.

Hoppas verkligen att ni tar er en funderare på vad ni håller på med, för det kommer bara sluta med döden. Så älska dig själv, var stolt över den du är och din kropp!