En ny start

en blogg om kampen mot min egna kropp

Jaha...

Kategori: Mat

Så han man failat igen då.. Blev en varma koppen till lunch men tog även en skiva morotslimpa med smör på. och nu är jag hur mätt som helst!! Kanske skippar middagen? M är ändå inte hemma så kanske ska passa på medan jag kan.


Såhär känner jag mig just nu!

Dagens planering

Kategori: Allmänt

Vaknade vid kvart över 6 och tog en powerwalk till jobbet på 30 minuter. Till frukost blev det råggröt med mjölk och lingonsylt. Lunchen och middagen ska bestå utav 1 varma koppen och kanske lite grönsaker till middagen. Ska även träna idag. Ska köra ca 1 timme på crosstrainingen och lite övningar och sedan en promenad hem på ca 30 minuter. Perfekt! Sedan blir det samma visa på både onsdag och torsdag.

Koh Phangan

Kategori: Mat

Igår var jag och M ute och åt på Koh Phangan på söder. Otroligt mysig restaurang. Hade dock ångest efter middagen då jag åt alldeles för mycket. Åt en kyckling wok men inget ris till så det är ju alltid något! Landade på runt 500 kcal igår tror jag. Så det är väl helt okej ändå? Fick jätte fina presenter, en ring från Thomas Sabo och en våg! Så himla glad. Nu kan jag äntligen hålla koll på vikten. Vägde mig i morse och morgonvikten var 53,1 kg. Så jag har alltså gått upp under helgen, började gråta. Har varit födelsedagsfirande hela helgen så har inte kunnat skippa maten... I veckorna och på helgerna äter jag i vanliga fall nästan ingenting, men bara för att jag fyllde år så blev det 3 restaurang besök, drinkar och vin i massor. Usch och fy, jag är så dålig. Ska ner till 51 till slutet av veckan. Då blir jag nöjd med mig själv.

Delmål

Kategori: Allmänt

Hade ju som första delmål att väga 51 kg den sista januari. När jag vägde mig i lördags vägde jag 52,4 kg och jag har ätit för mycket i helgen då det har blivit en hel del firande. Tror inte att jag kommer nå mitt mål men jag kan ju alltid hoppas! Ska träna ikväll och imorgon samt att jag ska leva på varma koppen. Ska väga på tisdagskvällen och se vad domen blir! :)

God morgon!

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet nu och har precis ätit n frukost bestående av havregrynsgröt med 2 tsk lingonsylt och lättmjölk. Gott och nyttigt! Man står sig typ hela dagen på det! Bara 144 kcal.

Var ute och gick med hunden i morse. Tror han var dålig i magen för han sket 3 ggr!! Haha, stackarn :( hade lite dåligt samvete när jag gick sen..

Dagens matplanering är iaf att jag ska äta en varma koppen (sparris) till lunch 110 kcal och sen till middag vet jag inte. Fyller ju år idag så jag tror att M har planerat att vi ska gå ut och äta. Blir bara en varmrätt kommer ändå inte orka allt! Har verkligen krympt min magsäck.

Fick panik igår. Var hemma hos mamma och pappa. Mamma slänger ur sig "du har blivit så tunn, äter du inget?" då säger M "nej det gör hon inte, här om dagen åt hon bara två fiskpinnar till middag".. Fattar inte hur han kan säga så inför mina föräldrar.. Som tur är så tror jag inte att dom hörde för dom sa ingenting om det. :)

Nej nu måste jag jobba, vi hörs sen!

Fredag kväll

Kategori: Allmänt

Var ute på krogen med L igår, var super trevligt! Jag har inte träffat henne på över ett halvår typ?! Så tråkigt när det blir sådär med sina närmsta vänner. Hon är verkligen underbar. Har aldrig tråkigt med henne och hon får mig att må bra.

Det enda tråkiga är att jag ser ut som ett fläskberg bredvid henne, hon är så smal och vacker.

Jag ska också bli smal och vacker. Tills sommaren, då ska jag vara perfekt.

Underbara dag

Kategori: Allmänt

Var som sagt på sturebadet idag, började med att duscha och bada bastu, sedan tog jag en ansiktsbehandling. Det var otroligt skönt! Efter det så tog vi ett glas champagne vid poolen. En sån skön dag, och den kunde ju knappt ha blivit bättre men när jag såg siffrorna på vågen så blev jag så glad! Trodde inte att jag hade gått ner nått, ser verkligen ingen skillnad. Är fortfarande stor som en flodhäst..

Nu på kvällen var vi först på Grand och tog en drink och sedan gick vi till bar och åt middag. Har världens ångest just nu men eftersom jag fyller år på måndag så var vi ute och firade mig idag och kan ju inte neka mat då direkt. Aja nya tag imorgon.

/L

Wohoo!

Kategori: Allmänt

Var på sturebadet med mamma idag! :) vägde mig och vågen visade 52,4 kg! Lycka.

Mat

Kategori: Allmänt

Gårdagens matintag:

Frukost: havregrynsgröt, 130 kcal
Lunch: renskavsgryta, 180 kcal
Middag: fiskpinnar & makaroner, 177 kcal

Totalt in: 487. Helt okej dag! :)
Sen tog jag en powerwalk på 1 timme också!

Usch

Kategori: Allmänt



Typ såhär ser mina vader ut. Är i stort behov av hjälp! (inte mina vader på bilden, skulle aldrig sätta på mig så fula skor!)

Vikt och mått

Kategori: Allmänt

Vet inte om jag kommer att nå mitt delmål, har ju fortfarande ingen våg hemma :(( väger mig på jobbet ibland men då blir det ju inte morgon vikten.

Men på måndag fyller jag år och jag tror att jag kommer få en våg av min sambo!! (lycklig)

Jag märker ingen skillnad på mig själv, magen är stor och svullen mest hela tiden tycker jag. Men M säger att jag har blivit smalare och visserligen så har alla mina byxor blivit förstora så jag måste ju göra något rätt!
Men jag är och kommer inte vara nöjd för ens man ser mina nyckelben (ordentligt), höftbenen och när mellanrummet finns mellan mina lår. Jag kan ju tillägga att det inte är långt kvar!

Från och med nästa vecka ska jag äta varma koppen till lunch varje dag. Max 110 kcal per påse! Kan inte bli bättre än så :)

Jag vet att det inte är många som läser min blogg men är det någon som har några bra tips på hur man får smalare vader?

/L

Varför bloggar jag?

Kategori: Allmänt

Fattar inte varför jag lägger ner tid på att blogga.. Visst jag gör det för mig själv, för att hålla koll på mina kalorier och få skriva av mig. Jag har ju ingen att prata om gällande det här. Men det skulle vara kul att få lite respons då och då.

Kanske ska göra den privat igen? Jag vet inte. Vi får se.

Semlor

Kategori: Allmänt

Bara för att jag hade så ont igår så tyckte jag självklart synd om mig själv..

Till middag blev det rostade mackor med marmelad och ost och till efterrätt en semla! Usch och fy. Ville bara spy, men det gick inte eftersom vi var hos M's föräldrar. Kände mig gråtfärdig hela vägen hem..

Magen var stor som en ballong och självkänslan var inte på topp direkt.

Men nu är det en ny dag och nya möjligheter! Har ätit hälften så mycket gröt som jag brukar till frukost och ska bara äta soppa till lunch sen får vi se om det blir någon middag.

Bodybalance

Kategori: Allmänt

Var på bodybalance för första gången i måndags, det var verkligen skönt att få sträcka ut kroppen lite! Är så himla stel och slarvar ganska mycket med att stretcha efter jag har tränat, tyvärr.

livet är ju ingen dans på rosor direkt och det var inget undantag igår. Jag vaknade med nackspärr!? Tror att jag sträckte mig på bodybalancen i måndags. Så jag missade yogan igår.

Som tur är så är det mycket bättre idag! Fick en stark värktablett av M's mamma så ikväll kan jag träna igen! :)

Söndag

Kategori: Allmänt

Härliga söndag. Vaknade vid 11 tiden idag, skönt att få sova ut! Har varit helt slut hela veckan.

Åt frukost bestående av arla lätt yoghurt med smak av citron, ett glas vatten och en fin crisp :)

Sedan körde jag lite övningar hemma. Sit ups, push ups, utfall, benlyft m.m och efter det tog jag en promenad till mamma och pappa. Tog ca 1 timme och gå, kändes väl behövt.

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara kolla på tv, sen köra några fler magövningar ikväll! :)

/L

Dålig uppdate

Kategori: Allmänt

Har inte haft så mycket att skriva om under helgen.

I fredags åt jag middag hos mamma och pappa för M jobbade kväll. Sen drog jag vidare till en kompis och hämtade först upp en öl hemma hos mig. Ångesten kom direkt. Gick hem direkt. Usch. Allt jag tänker på är vad jag stoppar i mig och hur mycket.

Lördag var mycket trevligare, var på fotografiska med M nästan hela dagen, tog en promenad på söder och sedan åkte vi hem och hade en romantisk middag. Vi somnade tidigt då båda var helt slut!

/L

AW :)

Kategori: Allmänt

Var på after work med jobbet idag! Var faktiskt förvånansvärt kul. Höll mig ifrån alkoholen ganska bra. Det blev en strawberry daqiauri.

Promenad

Kategori: Allmänt

Varit ute på powerwalk i ca en timme, otroligt skönt! Gick ca 5 km och brände runt 200 kcal, underbart. Ska snart köra lite övningar hemma också.

Längtar till lördagen!

Kategori: Allmänt

Längtar. Jag och M ska till fotografiska för att kolla på Anton Corbijns utställning. En utställning med porträtt.
Den heter "Inwards and Onwards". Ska ska bli riktigt intressant och roligt, fotografier har alltid intresserat mig.
I utställningen så kommer man att få se porträtt på bland annat modedesignern Alexander McQueen, musikikonerna Iggy Pop, Patti Smith och Tom Waits.

Att man med ett tryck på kameran så kan man fånga en känsla, en persons glädje eller sorg. Tycker att det är helt otroligt. Man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord. Kan inte göra annat än att hålla med.







En annan rolig sak som vi kanske ska göra det är att hälsa på en hunduppfödare här i Stockholm. Båda vill så gärna ha hund. Så vi får se hur det blir med den saken!

/L

Dåligt till bättre.

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag! Jag känner mig motiverad, har ätit lite och tränat i 1 timme och 30 minuter. Stolt! Bästa dagen på länge. Jag ska dessutom till gymmet imorgon med.

Jag har även gått hem från jobbet och gått på lunchen. Trots dåligt väder.

Men jag tycker att viktminskningen går alldeles för sakta. Har verkligen världens fetaste ben. Usch. Förlåt för min negativa inlägg men vet inte vad jag ska göra. Snart får jag i alla fall mina lepigen, längtar! :)

Lite thinspo på det.







/L

1, 2, 3, SKJUT MIG

Kategori: Allmänt

Ligger hemma själv och kollar på tv och mår typ dåligt för att jag ligger still. Funderar på att köra lite övningar på golvet. Köra min 8 minutes ABS. Köra lite mage iaf, det behövs kan jag lova.
Min mage är tjock, mjuk och jag har typ 3 (!!!!) bilringar när jag sitter. USCH, äckliga jag.
Det enda som är positivt är att mina nyckelben börjar synas och jag har märkt att jag har fått smalare midja. Har inte mätt mig men jag märker det på ett skärp som jag brukar ha där.

Måste fixa måttband och våg! Vägde mig på gymmet idag, vägde strax under 55 med kläder och det var på eftermiddagen precis innan jag skulle träna, så kanske väger 54 nu? vågar inte hoppas för jag ser ingen skillnad.
Mina lår är feta som en sumobrottares. När jag står ihop med benen så går både vader och lår ihop. Tjockis, jag vet. Vill inte vänta längre, jag ska bli smal. Smal till sommaren så jag äntligen kan få känna mig vacker i en bikini.

Förstår om ni inte vill läsa om mina problem men jag har ingen annan att prata med, det här är det enda stället jag kan skriva av mig på. Min pojkvän fattar inte att jag mår dåligt och jag kan inte prata med mina kompisar.

/L

Dag 18 - Träning

Kategori: Träning

Skönt att komma igång med promenaderna igen! Dock så snöade det något otroligt när vi gick till jobbet imorse, såg ut som jag vet inte vad när vi kom fram till jobbet. Hade mascara i hela ansiktet.. HAHA!
Promenad 30 min, 100 kcal
Promenad 20 min, 80 kcal
Löpträning 40 min, 353 kcal

Totalt ut: 533 kcal
/L

Dag 18 - Mat

Kategori: Mat

Vet inte men det känns som om det går bättre på vardagarna än helgerna av någon konstig anledning.

Frukost: Havregrynsgröt, 202 kcal
Lunch: 1 kycklingklubba & sallad, 86 kcal
Middag: Gulasch soppa, 210 kcal
Övrigt: 1 clementin, 32 kcal
Totalt in: 530 kcal
/L

Dag 17 - Träning

Kategori: Träning

Som sagt, flytt idag igen. Det är inte lite möbler dom har..
Har kanske brännt ca, 500 kcal. Känner mig ändå nöjd.. eller nej det gör jag inte! åh, jag är ful och äcklig och jag blir bara fetare och fetare. Varför händer inget?!!!
/L

Dag 17 - Mat

Kategori: Mat

Ännu en dag hemma och mamma och pappa!

Frukost: En bärry yoghurt, 225 kcal
Lunch: 1 ceasarsallad, 185 kcal
Middag: Ryggbiff & sallad, 222 kcal
Övrigt: 4 bitar lakrits, 22 kcal
Totalt in: 654 kcal
/L

Dag 16 - Träning

Kategori: Träning

Vet inte riktigt hur jag ska räkna ut hur mycket kcal jag har gjort av med idag, men kan gissa på att det är ca 400 kcal.

Det har blivit mycket lyfta, bära och springa i trappor!
/L

Dag 16 - Mat

Kategori: Mat

Idag flyttade vi åt mamma och pappa. Det blev ingen frukost och försökte verkligen undvika maten men det var typ omöjligt?! Skit. Allt går åt helvete. Glipan mellan benen känns extremt långt borta.

Lunch: 1 korv med bröd, 255 kcal
Mellanmål: En halv naturdiet shake, 90 kcal
Middag: Chili con carne & vitt vin, 384 kcal
Totalt in: 729 kcal
/L

Flytt!

Kategori: Allmänt

Idag har jag och M hjälpt mamma och pappa att flytta hela dagen. Har varit både kul och jobbigt. Pappa kom och hämtade oss vid 9 i morse, hade verkligen behövt sovmorgon..

Orkar inte räkna kalorier och så idag men jag har inte ätit mer än 800 kcal enligt shape up :) känns bra!

Vi är fortfarande kvar här och funderar på om vi ska sova över eller inte. Vet inte om vi orkar åka hem men å andra sidan så är det så skönt att vakna upp hemma.

Imorgon ska jag försöka träna och gå en långpromenad, har fortfarande ångest från igår.

/L

Lepigen

Kategori: Allmänt

Har precis beställt lepigen, dom kommer nästa vecka.. Får se om dom hjälper nått! Hoppas på det :)

Håller tummarna och återkommer när jag har ätit dom ett tag för att se om det gett något resultat.

/L

Ångest

Kategori: Allmänt

Åh! Har en sådan otrolig ångest. En kille slutade på jobbet idag vilket resulterade i tårta. Jag är så otroligt svag för sötsaker! Det fanns 3 olika sorter att välja mellan.. Choklad, cheesecake och prinsess. Såklart så var jag tvungen att smaka alla 3.

Jag som hade klarat nästan 15 dagar utan sötsaker & läsk. Jävla skit! Så otroligt besviken på mig själv.

Det enda jag tänker på är att jag måste träna! Men det är fredag och jag och M ska ut och äta med mina föräldrar om 1 timme. Kommer aldrig hinna. Får köra en massa övningar hemma ikväll.

Det som är positivt är att vi ska hjälpa mamma och pappa att flytta imorgon så då blir det en del springande och många lyft, lär ju bränna en del kalorier då :) ska inte äta någon frukost eller lunch heller tänkte jag, utan bara äta middagen som vi kommer få hos mina föräldrar. Det blir chili con carne, nyttigt och ingen pasta/ris/potatis. Men jag ska bara äta lite för jag vill se resultat!!

Jag fattar inte, jag läser som sagt många äs, ana och Mia bloggar och alla går ned i vikt hela tiden men inte jag. Vad är det för fel på mig??
Jag går minst en promenad per dag och tränar 2-3 ggr i veckan antingen på gym eller hemma. Sen äter jag mindre och mindre men inget händer. Är rädd att tappa motivationen om det fortsätter så här.

/L

Dag 15 - Träning

Kategori: Träning

Haha shit! Det snöar något extremt ute..
Tur att jag hade den tidiga lunchen så jag fick min promenad iaf, hade aldrig gått ut i det här vädret!

Promenad 20 min, 100 kcal.

/L

Dag 15 - Mat

Kategori: Mat

Än så länge har jag inte hetsat, läser ganska många äs, ana och mia bloggar. Det verkar som om det flesta faller dit lite då och då.

Frukost: Mannagrynsgröt, 119 kcal
Lunch: 1 pannbiff och sallad, 149 kcal
Middag: Hälleflundra & madelpotatispure, 364 kcal

Övrigt: Tårta, 290 kcal

 

Detta var absolut  ingen bra dag!! USCH, känner mig äcklig.

 

Totalt in: 922 kcal


/L

dag 14 - Träning

Kategori: Träning

Blev varken promenad till jobbet, på lunchen eller hem igår.. Men jag skyller på stormen :)

Kom iväg till simhallen iaf. Otroligt skönt! Började med att sola i 20 minuter, sedan simmade jag i 45 och så lite bastu och övningar hemma på det!

Simmning 45 min, 383 kcal.
Övningar 20 min, 90 kcal.

Totalt ut: 473 kcal

Måste bli bättre imorgon! Hade världens ångest när jag gick och la mig :(

/L

Dag 14 - Mat

Kategori: Mat

Blev ingen uppdatering igår, hade fullt upp på jobbet och efter jobbet så lägger in siffrorna idag.

Frukost: Havregrynsgröt, 216 kcal
Lunch: 1 dl biffstroganoff & sallad, 176 kcal
Middag: Hemma gjord smootie och macka, 412 kcal

Totalt in: 804 kcal
Det känns bra att ligga runt 800 kcal per dag :)

/L

Modellfit, inte modellsmal

Kategori: Allmänt

Det är dit jag ska. Vill vara fit och slank i kroppen, inte smal så att det ser ut som om jag ska gå av.











Fit eller smal, vad väljer du?

De börjar märka.

Kategori: Allmänt

Kollegorna på jobbet har börjat kommentera mina matvanor..
Senast idag så sa dom "Lihena, du vet att dina portioner bara blir mindre och mindre va? Gör inget dumt".

Kändes faktiskt lite kul att någon märker inte för att jag vill att dom bryr sig över vad jag gör och inte för att det har blivit någon skillnad på vikten. Tror jag? Men ändå, det är mitt val, kommentera inte det för ni har ingen aning!
Ska väga mig sen innan jag går hem från gymmet. Har ju fortfarande ingen våg hemma! Hej ångest.

Ska som sagt gymma med C idag, ska bli kul! Köra lite kondition, armar, mage och rygg tänkte jag. Har en sådan otrolig träningsverk sen i måndags när jag och M provade Nike appen.

M säger att han ser skilland på min kropp, han säger att det är okej att jag håller på såhär så länge man inte ser mina revben tillslut. Jag slutar när jag slutar, ska ner till den underbara 4an. 47 kg. Det klingar så bra i munnen, 47. Och det är dit jag ska.

Tänkte prova på regnbågsdieten nästa vecka. Får se hur det går! Mer om det på söndag.

/L

Dag 13 - Träning

Kategori: Träning

Underbart väder idag! Så otroligt skönt, känns som vår.

Tog en rask promenad på morgonen, 135 kcal.
Promenad på lunchen i det härliga vårvädret, 135 kcal.
Konditionsträning 50 min, 380 kcal.
Vikter & övningar 30 min, ca 150 kcal

Totalt ut:
800 kcal

/L

Dag 13 - Mat

Kategori: Mat

Frukost: Fibergröt, 200 kcal
Lunch: Sallad, 144 kcal
Middag: Risgrynsgröt & macka, 382 kcal
Övrigt: En mums mums, 80 kcal

Totalt in: 806 kcal

/L

Dag 12 - Träning

Kategori: Träning

Det känns i benen idag! Tjohoo.

Promenad 30 min, 135 kcal
Rask promenad på lunchen, 130 kcal
Promenad hem, 135 kcal
Promenad med hunden, 100 kcal

Totalt ut: 500 kcal

/L

Dag 12 - Mat

Kategori: Mat

Hejhopp!

Kör nog med fastan nästa vecka, måste dra ner på maten ännu mer först så att jag vänjer mig.

Frukost: Verum drickyoghurt & kaffe, 198 kcal
Lunch: Kycklingsallad (lite), 100 kcal
Middag: 3 fiskpinnar, 3 msk makaroner, 199 kcal
Övrigt: Smoothie 1,5 dl, 86 kcal

Totalt in: 583 kcal

/L

Dag 11 - Träning

Kategori: Träning

Skönt att äntligen komma igång igen!! Får verkligen ångest av att inte kunna motionera.

Först gick jag ut med hunden i morse i 20 min, 96 kcal
Promenad till jobbet 30 min, 116 kcal
Promenad på lunchen, 20 min, 96 kcal
Promenad hem 30 min, 135 kcal

Sen ska jag prova på min nya app "8 minutes abs" ikväll. Ska tydligen vara väldigt bra.
Ska även göra lite övningaar för rumpa och ben! Woop
Laddade även ner "nike" appen.
Jag körde 30 min Slim Chance, Get Lean. Kändes jävligt bra! Fick med mig M också, eftersom han också vill komma igång med täningen :)
Sen körde jag 8 minutes abs träningen.
Vet inte hur mycket kalorier jag brände under detta pass men jag gissar att det kan ha varit runt 240 kcal

Totalt ut: 683 kcal

/L

Dag 11 - Mat

Kategori: Mat

Tjohopp!

Har varit dåligt uppdate under helgen, men har ju som sagt varit sjuk så har inte orka tänka på kalorier.

Frukost: Havregrynsgröt, 216 kcal
Lunch: Sallad, 144 kcal
Middag: Spaghetti och köttfärssås, 270 kcal
Övrigt: Kärleksmums & kaffe, 170 kcal
Totalt in: 800 kcal

/L

Delmål

Kategori: Allmänt

 

Tänkte att jag skulle skriva upp några delmål som jag har. Så att jag ska komma dit jag vill.

9/1 - Nuvarande vikt 55 kg, BMI 21,5 [X]
31/1 - 51 kg, BMI 19,9 [X]
29/2 - 49 kg, BMI 19,1 [X]
21/3 - 47 kg, BMI 18,4 [X]
7/4 - 46 kg, BMI 18 [  ]

/L

Dålig uppdate

Kategori: Allmänt

Har inte blivit någon bra uppdatering under helgen, har legat sjuk sen i torsdags :( därför har jag heller inte orkat räkna kalorier eller orka tänka på vad jag har tryckt i mig..

Har iof inte ätit speciellt mycket med tanke på att jag tappar aptiten när jag är sjuk. Träna har jag inte heller gjort! Från och med imorgon ska det bli ändring.

Ska försöka fasta i två dagar och bara dricka mycket vätska och köpa ett "fasta" set. Hoppas att jag klarar det, har aldrig gjort det förut.

/L

Dag 10 - Träning

Kategori: Träning

Det blev ingen promenad i morse, jävla skit storm!

/L

Dag 10 - Mat

Kategori: Mat

Frukost: Fibergröt med lingonsylt, 163 kcal'
Lunch: Sallad & pizza (inte ens en slice), 198 kcal

/L

Snart 22

Kategori: Allmänt

Herregud vad tiden går fort! Fyller 22 år om 27 dagar. Det som är positivt är presenterna! Jag vill verkligen inte bli äldre nu, 21 är en sådan bekväm ålder.


Vet redan vad jag ska önska mig, och det är verkligen saker jag behöver.

* 1 våg
* Vikter
* Nya träningsskor
* Spa-behandling

Vill verkligen kunna hålla reda på vikten. Nu går jag och väger mig på jobbet nästan varje dag istället. 

/L

Vikt och mått

Kategori: Allmänt

Tänkte skriva ned vikt och lite viktika siffror från när jag startade. (började viktminskningen innan jag startade bloggen) Men tar det mycket mer seriöst nu.

Längd: 160 cm
Vikt: 59 kg
BMI: 23


Nu kommer lite aktuella siffror!

Längd: 160 cm
Vikt: 55 kg
BMI: 21,5

Känns mycket bättre. Men det är en bit kvar till målet.


Så tar vi och skriver upp mitt mål också när vi ändå håller på. Längden kommer ju alltid vara den samma så den behöver jag ju inte ens skriva upp igen.

Vikt: 49 kg
BMI: 19,1

Det skulle verkligen vara underbart att komma ner i dessa siffror. Och jag skulle inte räknas som underviktigt! Så om någon skulle ha några synpunkter så kan ju dom ta och stoppa dom någonstans där inte solen lyser.

Nytt mål!
Vikt: 47 kg
BMI: 18,4

/L

Dag 9 - Träning

Kategori: Träning

Gick till jobbet 30 min, 135 kcal.
Promenad på lunchen 45 min, 175 kcal.

Sen efter jobbet blir det träning och så ska jag väga mig! Hoppas jag har gått ner något iaf?

Konditionsträning 30 min, 228 kcal
Arm och benövningar 20 min, 90 kcal

Totalt ut: 628 kcal

/L

Dag 9 - Mat

Kategori: Mat

Frukost: Halv fralla med kalkon och ost, 168 kcal
Lunch: Tonfisksallad & melon, 132 kcal
Middag: 2 st vofflor med sylt & grädde, 348 kcal

Totalt in: 648 kcal

/L

Dag 8 - Mat/Träning

Kategori: Mat

Igår blev det ingen träning för min del, gick inte ens fram och tillbaka till jobbet :/
Jag skyller på vädret. Ska ju ändå träna resten av veckan, idag blir det gym med C!
Onsdag: Simma
Torsdag & fredag: Gymma

Igår blev det inte så mycket mat.
Frukost: Verum drickyoghurt, 55 kcal
Lunch: Kycklingsallad, 180 kcal
Middag: 180 g lammfile + sallad, ca 200 kcal
Övrigt: 33 cl cola och en mandarin, ca 80 kcal

Totalt in: 515 kcal

/L

2012

Kategori: Allmänt

Nytt år och nya möjligheter!
Året började hyfast bra, förutom att jag och M bråkade igår. Men nu är allt bra igen! Skönt.

Det blev otroligt mycket mat och dricka på nyårskvällen, men det tog jag igen igår.
Sov till halv 5 och åt inget på hela dagen förutom två mackor. Stolt! :)


/L