En ny start

en blogg om kampen mot min egna kropp

Wiho!

Kategori: Mat

Typ första dagen någon sin jag verkligen håller min planering. Middagen gick på 178 kcal så det känns riktigt bra! Åt min yoghurt med frukt och ett ägg. Trots att jag åt en skumraket så ligger jag på -291. Kan inte ha blivit bättre. Vi hörs imorgon.

Kram!

Skumraket

Kategori: Vikt

Åt en mums-mums igår. Åt precis en skumraket. Jag skiter i det. Det är jag värd. Så länge det går nedåt så tar jag inte skada utav det. Ligger än så länge på +97 kcal. Ska ju träna sen så kommer ändå hamna på minus. Känns bra!

Dagsplanering

Kategori: Vikt

Hej hej, hallå bloggen!

Var så skönt att gå morgonpromenaden i morse. Solen var på väg upp och fåglarna kvittrade. Hade skinjackan på mig och frös inte! Härligt.

Längtar till lunchen då jag kan gå ut i det härliga vädret igen. Ska gå min vanliga runda på 30 minuter. Vill bara att det ska bli helg så att jag kan sitta på balkongen med en filt och te medan solen smeker mitt ansikte.
Ska ju bli super väder! Tänkte att jag ska ta en lång promenad runt Kungsholmen också, ska dessutom byta de båda jeansen jag köpte i helgen till mindre storlekar. Jag menar, om jag ska fortsätta i den här takten så lär ju det behövas.

Sen jag började min viktresa nedåt i november har jag gått ner totalt 10 kg. Sjukt! Kommer ihåg att jag vägde mig innan tävlingen började och då vägde jag ca 60 kg med kläder. Så kanske 58 kg utan då. Mitt BMI var sjukt högt, 22,7. Illa!

Nu några månader senare väger jag 48 kg och har ett BMI på 18,8. Ska gå ner 2 kg till tror jag, sedan är jag nöjd. Vill bara att glipan mellan benen ska växa, är typ en halv centimeter nu? Och fettet runt magen. Sen så! är jag vacker. Skulle ju gärna göra en benförlängning på ca 6-7 cm men det är ju omöjligt! Känner mig så kort.

Till planeringen..

Frukost:
Råggröt, ca 150 kcal
Lunch: Mild lättyoghurt med frukt, 100 kcal
Middag: Mild lättyoghurt med frukt och 1 ägg, 180 kcal

Totalt in: 330 kcal

Träningsmässigt då?

Blir totalt tre promenader idag á 30 minuter, ca 348 kcal.
På gymmet ska jag köra 1 timme på crossen, eller försöka iaf. Får se vad det landar på.
MEN jag kommer hamna på minus idag. Lycka!

Super kropp?

Kategori: Vikt

Måste ha världens bästa ämnesomsättning. Men jag tror att mycket beror på mina lepigen.

Åt en mums-mums igår när M kom hem, tänkte att det är ju okej eftersom det får man äta i viktväktarna.
Men sen kom ångesten. Igen. Gjorde övningar i varje reklam paus på tvn. Haha!

Blev iaf glatt överraskad imorse, vågen visade 48,2 kg ( vilket är en minskning med 5 hg sen igår ). BMI: 18,8.

Super women! Idag blir det träning efter jobbet iaf, ska bli skönt att komma iväg. Var nästan en vecka sen sist. Sen jag var på mitt älskade gym. Ska träna både idag, torsdag och fredag. Kanske kan jag få sen 7an på måndag? :)

Fail

Kategori: Mat

Middagsplanen failade totalt!

Blev pastasallad. Penne pasta, skinka, crème fraisch, gorgonzola ost och sallad.
Måste ha hamnat på minst 300 kcal. Jag har iaf tränat lite styrka nu på kvällen och hoppas på att det inte har ökat på vågen imorgon!! Då får jag panik. :(

Dagens IN & UT

Kategori: Mat

Känner att jag har varit väldigt positiv på senaste tiden. Många glada inlägg. Tror att det beror på att våren är påväg och jag går hyfsat stadigt neråt. 

Frukost: Fibergröt, 140 kcal
Lunch: Mild lättyoghurt med frukt, 80 kcal
Middag: Soppa eller gröt, max 100 kcal

Mamma ska ju med hem efter jobbet för, vi ska till min morfars grav idag. Det var tre år sen han gick bort.
                                                                 Älskar dig morfar <3
Sen efter det så ska vi hem till mig och äta middag samt rensa min garderob. Det behövs! Har så otroligt mycket kläder som jag aldrig använder. 

På motionsfronten ligger jag ju inte på plus sidan precis. Blev varken morgon promenad eller en promenad på lunchen. Detta beror på slasket och snön. Men nu har nästan allt smält bort så det blir iaf en promenad hem!
Sen ska jag även försöka hinna med att dammsuga och göra lite styrkeövningar ikväll när mamma har gått.


 

Trötter

Kategori: Allmänt

Dagen igår gick riktigt bra! Minskade med 4 hg. Känns okej med tanke på att det inte blev någon träning för min del igår.

Jag jobbade ju som sagt mellan 8 - 16.30, sedan var det bara raka vägen in till stan för att gå på min första lektion i Grafisk Design. Var så otroligt nervös då jag har så dåligt självförtroende. Var verkligen jobbigt att gå dit själv. Men jag började prata med nån kille ganska snabbt och nervositeten gick över, tack och lov!

Träffade många härliga människor och jag känner på mig att det här kommer bli 10 extremt roliga veckor! Vi har redan fått en gruppuppgift som ska vara klar till den 19 mars. Ska bli spännande att se hur det blir.

M kom och hämtade mig vid 20.45 på Sveavägen. Hade aldrig orkat åka kommunalt hem. Så creed till honom. Han bara överraskade mig, hade ingen aning om att han skulle komma :) Åkte förbi E på en cigg och berättade lite om första dagen. Sen var det bara hem till sängen, tror att jag somnade runt 22 tiden. Så skönt!
Jag var verkligen trött igår. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att jag hade jobbat hela dag samt gått omkring och varit nervös. För att sedan åka till skolan och vara där i nästan 3 timmar.

Men idag är jag pigg tack vare att jag gick och la mig så tidigt. Sen tror jag även att det kan bero på att solen har tittat fram nu på eftermiddagen. Gick ut och rökte nyss, utan jacka, och jag frös inte. Välkommen våren!

Morgonvikten

Kategori: Allmänt

Sjukt bra dag igår på berghs. Berättar mer sen!

Morgonvikt: 48,7 kg
BMI: 19

-

Kategori: Bilder på mig

Hade först lite ångest över att det inte skulle bli någon träning idag. Med tanke på att helgens planering gick käpp rätt år helvete. Blev varken simning eller gymmet.

Har iaf än så länge gått 1 timmes promenad, sen blir det minst en halvtimme till. Ska även försöka göra några övningar när jag kommer hem från skolan. Får hoppas att jag inte är för trött!

(bilden är från när jag vägde 52 kg, fetto) ska lägga upp en nyare sen

Nu ska jag ta tag i det här

Kategori: Allmänt

Åh, härliga vårmorgon. Även fast det var -8 grader imorse när jag gick till jobbet så var det verkligen vår i luften. Solen värmde på ryggen. Längtar tills man kan börja använda skinjacka och converse.

Gårdagen var hur mysig som helst. Började dagen med en morgonpromenad på 3 km. Sedan gick jag och M hem och åt frukost. En grapefrukt och lättyoghurt med frukt har blivit lite av en standard på helgerna. Sedan kom mamma och pappa och hämtade upp mig, vi drog till ikea. Köpte nya gardiner, lakan och en tavelram. Var behövligt! I vintras köpte jag en jätte fin planch från fotografiska, så nu ska den äntligen upp.

Efter ikea åkte vi hem och lämnade allt, tog en promenad på ca 2 km till ett Cafe på rörstrandsgatan, det blev en kopp te och en halv macka. Sedan dumpade vi pappa och jag och mamma blev helt crazy och shoppade loss hela våran bonus. Haha! Det fanns så mycket vårnyheter så kunde inte hålla mig.. Köpte två par jeans, en vårjacka, en kofta, två tröjor och en t-shirt till M. Efter shoppingen blev det ännu mer promenad. Sen så shoppade jag även loss inne på H&M i fredags. Då blev det en bikini, 2 tröjor, 1 skärp samt ett halsband.

Funderar dock på att byta jenasen. Dom ena är i stretch i storlek 25 men dom känns lite stora, som om dom kommer hänga när jag använt dom ett tag. Dom andra är i storlek 26 och jag kunde ha 25 så tror jag ska byta till dom även fast dom var lite tighta så kommer dom vara lagom sen. Ska ju bli smal.



Vad händer idag då? Jo det ska jag tala om! Idag är det första dagen i skolan på 3 år?! Sjukt. Jag är extremt taggad men ändå så nervös. Ska bli spännande och se vad det är för folk jag ska umgås med i 10 veckor.
Kursen jag ska gå är en introduktionskurs i grafisk design 1 gång i veckan.

Får berätta ikväll eller imorgon om det var bra eller inte. Jag hoppas ju självklart på otroligt bra och roligt!

Tänkte passa på att berätta om dagens matplanering när jag ändå håller på.
Frukost: Havregrynsgröt med äppelmos & kanel, 100 kcal
Lunch: Mild lättyoghurt (2dl) med frukt & lite all braun, 107 kcal
Middag: Frukt eller varmakoppen, ca 100 kcal. Beroende på vad jag äter.

Frukt = negativa kalorier. Så räknar inte kcal då.


Vägde mig imorse btw, har inte gått upp under helgen. Tur! Hade smått ångest igår då det blev en del mat men gick i och för sig väldigt mycket. Så det jämnade väl ut sig.
Hade gått ner 1 hg. Så vikten ligger nu på 49,1 kg.

Förlåt för långt inlägg. <3

Ångest....

Kategori: Allmänt

Tänker aldrig mer prova ett par jeans. Var ju i centrum idag för att köpa ett par svarta, höga, stuprör från Acne. Höll på att bryta ihop. Kände mig stor som en jävla flodhäst. Visst jag fick på mig storlek 25 utan problem men det var inte fint. Inte någonstans.. Så tjocka fula äckliga lår. Kan dom inte bara försvinna någon gång?! Nej usch och fy. Det där gör jag aldrig om igen. Inte för ens jag är smal. Inte för ens jag känner mig snygg. Vacker.

Skönt med lördag

Kategori: Allmänt

M lyckades såklart prata mig ur simningen imorse.. Suck och stön. Sämst, jo jag vet..

Ska iaf ut på en långpromenad med hunden nu, ska bli mysigt och ligger bara på 107 kcal in än så länge. Kommer garanterat ligga på minus sen lagom till middagen. Vi ska till centrum sen och shoppa lite.

Ikväll blir det hemmagjord paj med mycket sallad till. Gott! Blir dock mest sallad för min del, men ändå!

Uppdaterar senare!

Dagen i stort

Kategori: Träning

Härliga fredag! Veckorna bara flyger förbi och våren kommer bara närmre och närmre. Det känns verkligen i luften.

Idag ska jag på dejt med M. Ska bli mysigt, var länge sen vi hade en helkväll på stan.
Vi ska ut och äta på restaurang och gå på bio. Skönt!

Dagens intag:
Frukost: Mannagrynsgröt, 170 kcal
Lunch: Mini yoghurt och frukt, 120 kcal
Middag: Thaimat, ca 300 kcal.

Ska inte äta något ris, blir nog en stark wok eller nått, så jag håller igång förbränningen.

Vi ska iaf se safe house, den verkar faktiskt väldigt bra. Blir nog en Coca cola zero för min del, inget mer! Usch och fy för kalorier. Ska inte gå upp i vikt!!! Nu ska jag hålla hårt i min 4a. Nu ska det bara gå nedåt!

Innan dejten så ska jag träna. Blev så taggad när jag såg sifforna på vågen imorse. Gick till och med ner under dagen igår! Hade lägre kvällsvikt än jag hade morgonvikt. Nu jävlar.
Ska köra 30 minuiter kondition på löpbandet eller crossen och sedan 30 minuter styrka. Hoppas bara att någon maskin är ledig. Skulle träna förra fredagen men då var det knökfullt! Helt otroligt. Men hoppas på att det är mindre folk idag.

Glad idag

Kategori: Allmänt

Rubriken säger ju allt. Är så jävla glad!! Morgonvikt: 49,2 kg, BMI 19,3. Tack och hej :)

So what?

Kategori: Allmänt

Så otroligt nöjd med dagen! Ligger på -210 kcal. Körde 1 timme på crossen efter jobbet och sedan en promenad hem på det. Och det bästa är att jag jag har gått ner -2 hg sen imorse. Visst jag har inte kunnat gå på toa på två dagar och laxerade idag men ändå! Nöjd tjej. Nu ska jag fortsätta i den här takten.

Fick en otroligt bra lön den här månaden dessutom, så ska unna mig lite nya kläder! Yay!

Ingen koll

Kategori: Allmänt

Åh, jag är så otroligt dålig. Har inte haft någon koll på Giovanni's dieten. Måste ta tag i det.
Men varje dag ligger jag mellan 100-400 kcal. Så det känns ändå okej. Jag har hyfsad kontroll.

Idag blir det träning! Ska köra 1 timme eller mer på crossen, hoppas bara att någon är ledig. Dem har en tendens att vara upptagna varje gång jag går ner till gymmet?! Slutar alltid med löpning/powerwalk.

Sitter på jobbet nu, känner mig lite sådär i magen om jag ska vara ärlig. Tog en duclo igår innan jag gick och la mig och känner att den börjar värka. Har redan gått en gång.

Frukosten bestod av havregrynsgröt med kanel och äppelmos. Mums! Älskar att äta en ordentlig eller iaf nyttig frukost. Man står sig länge och det minskar risken för hets. Än så länge ligger jag på 153 kcal.

Till lunch blir det frukt och miniyoghurt. Känns nyttigt & det är ju dessutom negativa kalorier, det är aldrig fel.
Ska försöka hinna ut och gå en kort promenad på lunchen också. Eftersom det inte blev någon i morse. Det blåste och det var snöblandat regn. Skönt att våren är påväg!

Har iaf som mål idag att hamna på ca -500 kcal. Till middag ska jag bara äta ett ägg för att få i mig protein och en kiwi (negativa kalorier igen).

Jag SKA se den jävla 4an innan veckan är slut! Mina delmål går ju åt helvete.. Dessutom känner jag mig tjockare än någonsin. Tjockare än när jag började min viktminskning. Jag har gått ner 8 kg så förstår inte hur det är möjligt.

Nåja. Nu ska jag bli smal. Ska vara fin i sommar, smal. Kommer aldrig vara den vackra, fina, snygga tjejen mellan mig och mina vänner. Alla är runt 175 cm långa, långa fina ben. Så har vi mig på fjuttiga 160 cm. Så jag kan väl iaf få vara smalast?

Taggad

Kategori: Allmänt

Känner mig så taggad på att gå ner i vikt! Jag ska verkligen klara detta. Vägde mig i morse och hade bara gått upp 0,1 hg, känns helt sjukt med tanke på hur mycket jag åt igår?! Men skönt. Kanske kan få se 4 imorgon? Hoppas!

Fick iaf besked från berghs school of Communication igår. Gissa vad? Jag kom in! Så jäkla glad. Börjar på måndag. Ska bli spännande.

Idag är jag på jobbet fram till 21.00. Kommer bli en otroligt lång dag..
Åt en gröt till frukost sen blir det frukt till lunch och sallad till middag. Ska. Gå. Ner. I. VIKT!

Är det något ni vill veta så tveka inte att ställa frågor :)

Om man ändå kunde spola tillbaka tiden

Kategori: Allmänt

Usch och fy! Nej, den här dagen har varit hemsk. Önskar att jag kunde spola tillbaka den. Vägde 50 kg exakt imorse, kommer knappast gått ner något till imorgon. Snarare gått upp ett kilo. Fy fan. Har ätit som en häst idag. Fick dåliga besked på jobbet, är därför.
Jag kommer inte få jobba kvar efter sommaren då mitt kontrakt går ut. Hade hoppats på fast anställning men det är anställnings stopp!?

Så idag har jag ätit gröt till frukost (vilket jag gör alla dagar). Till lunch blev det lax och pasta + en semla.. Middag, pasta igen och en semla till... Mamma och pappa var över på middag. Pappa hade såklart köpt med sig semlor och jag kunde inte säga nej. Så jävla smal!! Nu har jag helt och håller sumpat Giovanni dieten. Men får ta nya tag imorgon och inte ät nått förutom lite gröt och frukt. Jag ska klara det här! Jag förtjänar inte mat på en vecka. Borde kunna leva av allt jag ätit idag ett bra tag framöver. Misslyckande = Lihena.

Ska iaf köra några övningar innan jag går och lägger mig. Tjing!

Weekend

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig uppdate. Här kommer en snabb. Har inte haft något att skriva eller berätta om riktigt.

Helgen har gått hyfast bra. Klarade kalorimålet både fredag och söndag. Kan dessvärre inte säga det samma om lördagen, där gick jag väl över med kanske 100-200 kcal. ILLA!

Idag är det fasta som står på schemat. Får se hur bra jag klarar det. Första gången.
Var dock tvungen att göra lite gröt nu på morgonen då jag inte fick behålla någon mat igår. Kommer aldrig klara det annars. Så fastar väl fram till lunch imorgon. Kompenserar upp det lite.

Kategori: Allmänt

Inget kul händer i mitt liv. Är så deprimerad. Vad gör man liksom? Undviker att umgås med vänner för att slippa alkohol och mat/godis. Ligger hemma varje kväll och mår dåligt över min kropp. Vill liksom inte visa mig.
Maten har blivit min fiende och jag glider ifrån mina vänner.

I morse vägde jag 50,2 kg. Nu på kvällen väger jag 51,7 kg. Hur är det ens möjligt?! :'( vill bara gråta, spy och spola tillbaka den här dagen. Hoppas verkligen att det är vätska som gör att jag väger mer. Har ju typ inte ätit nått idag? :/ måste va allt vatten/te/kaffe. Har dessutom tagit två lepigen, tycker att allt går på tok för sakta.

Hjälp?

Misslyckad, misslyckad, misslyckad!!

Kategori: Allmänt

Rubriken säger ju allt, jag är så jävla misslyckad! Lunchen gick bra, efter planeringen. Sen gick det utför.

Gymmet var fullproppat av människor och inte en enda maskin var ledig.. Blev en promenad hem. Brände iaf 206 kcal. Bättre än inget antar jag?

Middagen då? Jo, blev väl okej? Köpte med mig thaimat hem, åt kanske 1 tredje del och det var starkt! Lite ris och mycket wok. Så ligger på 269 kcal plus. Känns inte okej!!

Funderar på att gå ut och gå eller göra övningar hemma. Suck. Vill inte gå själv. Vågar inte gå själv när det är mörkt sen jag blev rånad.

Jaja, får väl ta mig ut om ett tag.

Dag 7 - Äntligen Fredag!

Kategori: Allmänt

Skönt med helg! Ska ägna hela helgen åt att motionera och äta liiite.. haha! Idag ska jag träna, imorgon ska jag åka längdskidor om vädret tillåter och på söndag ska jag storstäda och tvätta. Bor ju 4 trappor upp utan hiss så det lär bli en del motion.


Idag får jag äta 300 kcal vilket känns bra eftersom det är fredag. Kanske gör lite grönsaksstavar med dipp ikväll bara för att jag kan.

Dagens planering ser ut såhär:
Frukost: Mannagrynsgröt, 102 kcal. Check
Lunch: Varma koppen eller sallad, ca 110 kcal
Middag: Ett kokt ägg och en banan eller äpple, ca 150 kcal

Motion:
Promenad i ca 1 timme & 30 min, -290 kcal. Gymmet. Funderar på att köra kondition i ca 1 timme sen lite styrka.
Hoppas bara jag kommer hålla denna planering. Har inte lyckats så jätte bra andra dagar.
Återkommer senare med resultat och kanske en och annan bild.

Det är så smidigt när M jobbar kväll, då kan jag äta precis vad jag vill utan att han tvingar i mig en massa onyttig mat. :) Han kommer hem vid 21.00 ungefär så då blir det perfekt att sätta på en film och mysa lite.

Thinspo

Kategori: Allmänt

Så vackra. Så perfekta.

2 timmar & 55 minuter - Varning för långt inlägg

Kategori: Allmänt

Dagen har inte alls blivit som planerat. Men det gör inget, jag är hyfsat glad ändå!
Varken lunch, middag eller gym planeringen gick vägen..

Istället för att äta på lunchen så gick jag en powerwalk på 1 timme. På vägen tillbaka köpte med mig en yoghurt med nötter och torkad frukt.

Det blev ingen träning heller, gick ut och gick i 1 timme istället. Mådde så otroligt illa efter jobbet :/ nu till middag så blev det en kopp te och två knäckemackor. Ett med ägg och ett med Philadelphia och paprika.

Och vet ni vad det bästa är?! Jag ligger ändå på minus!! Så nöjd. Ligger på -69 kcal. Ska nog göra lite sit-ups och så innan jag går och lägger mig.
MEN.. Ångesten kommer smygande på grund av yoghurten (turkisk, den feta sorten) och mackorna.. Trots att jag får äta 200 kcal idag. Sjukt.

 


 

Fattar verkligen inte.. När jag började med shape up och bloggen/viktminskningen så låg mitt intag på 900 kcal/per dag cirkus. Ibland mer.
Nu ligger jag på runt 150 kcal men för det mesta ligger jag på minus.

Jag är inte ätstörd, jag började ju bara den här bloggen för att jag ville hålla koll på vad jag stoppar i mig. Jag menar, jag gick ju bara upp och upp och tränade ingenting. Jag ville ändra på mitt dåliga beteende. Jag har aldrig haft problem eller tänkt på vad jag stoppar i mig. Nu har jag blivit som besatt. Varje gång jag känner mig mätt känner jag mig äcklig. Jag inbillar mig att jag känner hur min kropp och mitt fett bara blir större och mer. Att jag ser hur det växer. Jag älskar ju mat? Men jag kan inte njuta, får bara ångest. Hur ska jag kunna sluta sen när jag nått min målvikt? Hur vet jag att jag är nöjd då? Mitt första mål var ju 50 kg. Nu vill jag ner till 47 kg. Vad händer när jag nått det målet? Vill inte ens tänka på det, den dagen den sorgen :) Kanske är jag ätstörd ändå? Men jag ser det inte som något dåligt.
Inte om jag blir smal. Vacker. Perfekt.
Förlåt för det otroligt långa inlägget! Nu ska jag kolla på tv, sen träna och sova.

 

Dag 6 - Living Hell

Kategori: Mat

Ångest över gårdagen..
Dagen gick bra fram till ca 21.00, suck! Blir så arg på mig själv..

Mat intaget igår såg ut såhär:
Frukost: Gröt, 98 kcal
Lunch: Sallad, 79 kcal
Mellanmål: Frukt, 89 kcal
Middag: 2 rostade mackor med sylt & ost, 259 kcal. JÄVLA HELVETES SKIT.

Totalt in: 525 kcal
Totalt ut: 416 kcal

Allt som allt slutade det på: 110 kcal. Låg på minus innan dom där jävla mackorna. Men enligt dieten så skulle jag ju äta 100 kcal idag så får väl vara nöjd ändå. Men det kändes så onödigt.



Idag är det iaf en ny dag med Giovanni's, dag 6. Vilket betyder att jag får äta 200 kcal. Har inte riktigt lagt upp ett matschema än men jag vet på ett ungefär hur dagen kommer att se ut.

Frukost: Havregrynsgröt med kanel, 130 kcal
Lunch: Frukt eller varma koppen
Middag: Frukt eller varma koppen

Ska även till gymmet med E efter jobbet, ska köra kondition i ca 1 timme och även lite styrka. Armar, ben och mage tror jag. Kommer hamna på minus idag, det är jag nästa 100% säker på.
Sen har vi ju även mina dagliga promenader fram och tillbaka från jobbet. Underbart!

Tycker dock inte att jag minskar något i vikt? Hade ju hoppats på att få se 4an idag men vågen visade 50,2 kg som sist. Why? Vad gör jag för fel? Äter nyttig och kalorifattig mat, går promenader varje dag och tränar minst 3 gånger i veckan. Samt att jag äter mina lepigen varje dag. Som ska ha samma effekt som efedrin..

Jaja, ska iaf vara nere på minst 48 kg innan jag åker till New York, det är om 41 dagar.
Tror ni att jag klarar det? Är det ett rimligt mål?

Dag 5 - Going on 100

Kategori: Mat

Då var det dags för dag 5 av Giovanni's. Ser fram emot det. Har redan bränt 138 kcal på väg till jobbet, så ligger på minus innan dagen knappt har börjat. Underbart!

Dagens planering ser ut såhär än så länge.
Frukost: Gröt, 98 kcal
Lunch: Varma koppen, 100 kcal
Middag: En frukt, 50 kcal

Nu efter jag har ätit gröten så ligger jag på -40, känns bra! Då kan jag äta min lunch utan dåligt samvete.
Blir en kort promenad på lunchen också och sedan ska jag till gymmet när jag slutar jobbet och sen en promenad hem. Kommer hur jag än gör, hamna på -.




Gårdagen gick bra BTW! Hamnade på 340 kcal, fick ju äta 400 kcal så det känns riktigt bra.

Totalt in:
631 kcal

Totalt ut:
291 kcal

Så allt som allt slutade dagen på: 340 kcal

Ångest blandat med kärlek

Kategori: Allmänt

God morgon!
Hoppas att ni hade en bra alla hjärtans dag igår.

Jag fick en bra alla hjärtans dag tillslut. Jag kom hem till lägenheten och M hade tänt doftljus i varje rum, det luktade så gott. På stolen i hallen satt det en nalle med ett hjärta "I Love You", han är så söt.
Gick in i vardagsrummet och frågade vart vi skulle gå, då sa han att han inte fått tag i något bord och att vi skulle köpa hämtmat. Jag blev så besviken och började gråta. Är så känslig ibland. Det var ju det vi hade bestämt, kände mig sviken. Sen när jag hade lugnat mig och skulle hoppa in i duschen för att frächa upp mig så såg jag min äckliga kropp i spegeln och började gråta igen. FAN! Varför är jag så ful och äcklig? M kom in och började trösta igen, min hjälte. Han ställer verkligen alltid upp även fast jag är världens bitch ibland. När han hade lugnat ner mig för andra gången så åkte han och köpte koreansk mat, jag tog Bibimbap. Mums!
Medan han var och handlade så klädde jag upp mig lite & dukade bordet för att kompensera upp mitt dåliga beteende. Han var glad när han kom hem, jag var glad. Lycklig över att jag har världens bästa pojkvän.

Vi satt och åt länge, pratade, skrattade. Drack champange och åt fruktsallad. Kvällen var underbar.

Dag 4 - Valentines Day

Kategori: Mat

God morgon och glad alla hjärtans dag! <3

Gårdagens intag:
Frukost: Havregrynsgröt med lingon och mjölk, 156 kcal
Lunch: 1 kycklingklubba (utan skin) & sallad, 75 kcal
Mellanmål: 1 päron, 59 kcal
Middag: En påse mini morötter, 60 kcal

Gårdagens uttag:
Promenad i 1 timme 15 minuter, -277 kcal

Totalt in: 73 kcal. Skulle ju egentligen äta 300 kcal igår men om man bortser från promenaden så hamnar jag ju på 350, lite över men känns okej ändå.




Idag kommer bli en svår dag eftersom jag ska hålla mig på 400 kcal. M och jag ska ut och äta ikväll, får hoppa efterrätten helt enkelt! Vi ska äta på en Koreansk restaurang och de brukar ju vara ganska kalorifattig mat, så länge man hoppar riset! :)

Dagens matplanering ser ut såhär:
Frukost: Fibergröt, 98 kcal. Check!
Lunch: Varma koppen (Blomkål & Broccoli), 100 kcal
Middag: Restaurang, ? kcal

Det innebär att jag kan äta ca 200 kcal till middag, men jag går ju promenader varje dag fram och tillbaka från jobbet så kommer nog kunna klämma i mig lite till.

Dag 3 - Giovanni´s

Kategori: Mat

Än så länge så ligger mitt intag på 231 kcal om man bortser från mina två promenader på totalt 45 minuter.
Väldigt kort jag vet, men gick bara en kort sväng nu på lunchen, bara för att få njuta lite av den härliga solen.

Skulle man räkna med mina promenader så ligger intaget på 70 kcal, men ska försöka att inte äta mer än 70 kcal till middag så att jag hamnar på nästan 300 kcal prick (bortsett från motion).

Blir nog en varma koppen (potatis och purjolök) till middag, tycker det är så gott med något varmt på kvällen.

Den största utmaningen kommer ju att bli imorgon då det är alla hjärtans dag ska bli spännande och se om jag kommer att klara av att hålla mig på 400 kcal.  Får nog lov att hoppa både frukost och lunch, kanske bara äta frukt under dagen? Kan ta det problemet imorgon istället.

Känner mig faktiskt otroligt peppad till att klara hela dieten! Är inte den bästa på att slutföra de utmaningar jag antar, men det här ska jag fan i mig klara.

Collarbones

Kategori: Bilder på mig

Dem börjar ta form nu. Sådär vackert. Snyggt, as tajt! Det som jag längtat efter så länge. Det var ett tag sen vi sågs sist, välkomna tillbaka mina fina underbara nyckelben.

Delmål

Kategori: Allmänt

Bättre sent än aldrig! Hade ju som delmål att väga 51 kg den sista januari. Dag väger jag 50 kg vilket betyder att jag har nått mitt första delmål!

Nästa mål är att jag ska väga 49 kg den 15 februari. Är tveksam till om jag kommer att klara det. Men blir nöjd om jag får se 4an den här veckan :)

Har ju börjat med Giovanni dieten och är inne på andra dagen. Denna dag slutade på 403 kcal, vilket känns bra. Ska ju äta 500 kcal men desto mindre ju bättre? ;)

Imorgon får jag äta 300 kcal och planen ser ut såhär:
Frukost, gröt
Lunch, varma koppen
Middag, en påse mini morötter.
Sen går jag ju fram och tillbaka till jobbet och bara där bränner jag ca 250 kcal. Men men, kanske unnar mig något gott imorgon kväll.

Intag

Kategori: Allmänt

Gårdagen hamnade på ca 500-600 kcal. Känns bra!

Idag ligger jag på -113 kcal än så länge, känns ännu bättre! :) är på landet och har gått en långpromenad i solen, just nu sitter jag ute på tomten med en filt och solar. Så skönt!



Dagen slutade på 403 kcal,  fick ju äta 500 så är nöjd!

Ingen idé

Kategori: Allmänt

Har tappat motivationen helt.. Känns som jag har stått och trampat på samma vikt i veckor! Och jag känner mig bara tjockare och tjockare för varje dag som går. Mår illa, vill spy. Kan inte spy för M är hemma eller så är jag på jobbet. Dilemma. Vad gör man??

Idag har inte varit någon bra dag över huvudtaget. Har ätit ett wienerbröd, usch och fy! Måste verkligen skärpa mig. Ska dessutom ut och äta ikväll med M & H. Ska nog bara ta en förrätt.

Bilderna

Kategori: Bilder på mig

Då var det dags för bilderna.. Ska visa mina fula äckliga kropp för första gången på bloggen. So be nice!
Tagna för bara några minuter sedan. Vikt 51,6 kg. BMI 20,2.
Mitt mål är ju som sagt 47 kg, vilket ger mig ett BMI på 18,4.



New Day. New Start.

Kategori: Allmänt

Halloj!

Det känns mycket bättre idag. Känns som om jag är oövervinnlig! Kanske inte på matfronten och så, har fortfarande ångest sen igår. Men jag ska ju till gymmet idag och träna järnet! Sen blir det varma koppen till lunch och endast lite kyckling till middag.

Hur som helst, jag har otroligt mycket på gång nu.
Har sökt en introduktions kurs på Berghs "Grafisk Design" som startar i slutet av februari, ska till NY i mars med M och så ska jag till London i maj för att kolla på en skola som heter London College of Fashion. Spännande!

Ska även kolla på lägenheter när jag är i London, ska ju kanske flytta dit till nästa höst för att plugga och jobba så det kan ju vara bra att veta vad priserna ligger på. Det bästa är att M ska flytta med, han ska plugga till pilot i Oxford. En make som är pilot = Gratis resor! Åh jag kan inte vänta!!

Vill så gärna att det ska hända nått kul i mitt liv. Vill bli något. Någon. Vill inte vara den tjejen som bara gick i gymnasiet med medelbetyg. Nej, nu ska det bli ändring. Ska verkligen klara det här.

Jävla misslyckande

Kategori: Allmänt

Jaha inte ens bilder kan man få upp på bloggen. Ber om ursäkt för det, men känner mig så fet ful och äcklig. Jag LOVAR att lägga upp bilder imorgon.

Nu ska jag sova, god natt! <3

Gråter

Kategori: Allmänt

Mår så otroligt jävla dåligt just nu!!! Till frukost blev det fibergröt och det är ju både bra och nyttig start på dagen.

MEN sedan gick det utför..

Bento låda till lunch = yakiniki, miso soppa, 5 bitar sushi och en massa ris. Vill inte ens tänka på hur många kalorier det kalaset gick på.

Middagen åt vi hos M's föräldrar, det skulle bli fisk ock sallad vilket kändes bra. Men nej när vi kommer hit så ska dom åka och köpa pizza. Tog en barn pizza och åt kanske halva, den simmade i fett. Känner mig så äcklig! Vill bara spy, mår illa.. Har ätit runt säkert 800 kcal idag, vill inte ens räkna.

Har inte tränat idag heller, bara gått en promenad på ca 45 minuter och det är ju ingenting om man tänker på hur mycket jag har proppat i mig. Ska göra övningar när jag kommer hem! Ska försöka spy också.

Vill fasta men det är så svårt att komma undan lunchen på jobbet, någon som har något tips?

Onsdag = vila

Kategori: Allmänt

Har tränat måndag & tisdag så det blir vila och myskväll med sambon. Han har jobbat kväll tre dagar i rad nu så det ska bli skönt att bara vara och bli ompysslad.

På imorgon blir det hårdträning igen, samma sak på fredag. På fredag kväll åker vi dessutom till landet över helgen. Mys! Ska gå en lång promenad på lördagen, minst 1 timme och 30 minuter!

Vågen visade 50,3 imorse, jag litar på den. Testade nämligen ett par byxor innan jag gick till jobbet och jag bara tappade dom! För ca 1-2 veckor sedan så kunde jag i alla fall ha dom på mig.

Ikväll lägger jag upp bilder på bloggen, dock inga ansiktsbilder. Ni förstår antagligen varför :) ska även försöka hitta några gamla bilder så att ni får se hur jag såg ut innan jag började min viktresa. Ska ju gå ner minst 3 kg till innan sommaren. Blir så taggad när mer och mer kläder blir förstora, då märker man iaf att man är på väg åt rätt håll. Till och med mina bh:ar börjar bli förstora..

Pendlar

Kategori: Allmänt

Förstår mig inte på min vikt och våg??!
Ena dagen visar vågen 52,5 kg och andra dagen 50,3 kg..?? Jag har aldrig flyttat på den, men jag kan ju omöjligt pendla så mycket i vikt.

Hjälp någon?

Så jävla svag.

Kategori: Allmänt

En kollega fyller år idag och en jobbar sin sista dag. Såklart så kommer chefen med kanelbullar och wienerbröd.. Kunde inte stå emot. Så nu har man ätit en liten bit av varje. Jag är så jävla svag!

Hoppar middagen idag bara för det och så blir det lite sallad till lunch. Ska ju träna med E ikväll, ska träna tills jag spyr.

Ska vara smal, fit och slimmad till sommaren! Måste sluta svika mig själv.

Just nu

Kategori: Allmänt

Har precis kommit ut från duschen och sitter nu i soffan och myser med en kopp te och en knäckemacka med lite Philadelphia och paprika. Det får bli min middag för idag.

Har varit på gymmet efter jobbet och kört sten hårt! Sprang i 30 minuter = 300 kcal och styrketräning i 30 minuter = 55 kcal? Vet inte riktigt.. Gick iaf hem också så där blev det en halvtimmes promenad också! Dagen slutar iaf på -177 kcal :) är ändå hyfsat nöjd, helt okej start på veckan liksom!

You made My day!

Kategori: Allmänt

Så jävla glad just nu!! Ska på öppethus på London college of fashion den 18 maj! :) ska troligtvis söka till nästa år så ska dit och kolla på skolan. Hoppas bara jag kommer in!

Förlåt

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga upp bilder på min kropp nu i helgen. Men med tanke på att jag har gått upp och jag känner mig deppig till tusen så får vi någ vänta någon dag. Lovar att lägga upp bilder under veckan!!

Nu tar vi nya tag denna vecka, vi ska bli SMALA! <3

Tjock, tjockare, TJOCKAST!

Kategori: Allmänt

Hej och hå! Har typ gått upp ett kilo under helgen. Mår piss! Motivationen är inte direkt på topp måste jag erkänna.

Vägde mig i morse och domen löd: 52,6 kg. FAN helvetes jävla skit. Vill bara lägga mig i sängen och gråta.

Den här veckan blir det hårdträning och svält på hög nivå. Ska träna på gym måndag, tisdag, torsdag och fredag. Sedan blir det övningar hemma på onsdagen och kanske en power walk på det om det inte är för kallt!

Ska leva på varma koppen och sallad. Inget mer! Måste försöka hitta motivationen igen..

Fail

Kategori: Allmänt

Fredagen gick både bra och dåligt. På jobbet satt jag och halvsov halva dagen, tror att jag tog ut mig för mycket på gymmet! :p haha! Känns skönt ändå.

Åkte till kista efter jobbet för att hitta ett par jeans då alla byxor har blivit förstora, men hittade inte ett skit!! Så irriterande, ska göra ett nytt försök imorgon. Då blir det stan. Ska köpa nya träningsskor och jeans. Jag bröt ju ihop såklart för att jag inte hittade några jeans och det slutade med hets och godis i massor.

Hur som helst, skulle på tjejmiddag vid 7 tiden och då blev det fööör mycket mat, efterrätt och vin! Suck. Blir så trött på mig själv. Jag känner mig helt värdelös. När jag kom hem så var jag jätte full och hade ångest så jag stoppade fingrarna i halsen och spydde. Då mådde jag iaf lite bättre och när jag vägde mig i morse så visade vågen 50,8 kg. Förstår inte hur det kunde bli så? Jag har säkert gått upp dom kilona idag. Har haft över M's föräldrar och syskon på lunch och fika. Det var trevligt men det blev mer godis, sötsaker, läsk och onyttigheter.. kommer vakna upp 5 kg tyngre imorgon. Depp. Funderar på att gå och spy?

Aja, nu ska jag vara lite social med M.

Gym

Kategori: Allmänt

Dags för att snart dra till gymmet för tredje dagen i rad! Känner mig extremt duktig, hoppas jag kan hålla den här takten så att jag blir smal till sommaren.

Det blir ca 1 timmes kondition och 30 minuters styrka! Hörs sen <3

Paniken kommer smygande

Kategori: Allmänt

Helvetes jävla skit!! Glömde mina lepigen hemma.. Kommer få ångest så fort jag äter nått :(
Hoppas M kommer förbi med dom när han har vaknat! Annars kommer jag gå omkring med ångest hela dagen..

Vägde mig imorse och vågen visade: 51,5 kg vilket ger mig ett bmi på 20,1.
Jag har en lååång väg kvar, tur att jag har fram till sommaren på mig, vill inte visa mig i en bikini så som jag ser ut nu.

Bilder?

Kategori: Allmänt

Har funderat på att lägga upp bilder på min kropp. Har iof inga bilder på hur jag såg ut innan jag började med min bantning. Kan ju säga såhär jag är 160 cm lång, när jag började vägde jag 58 kg. Flodhäst jag vet.
Nu väger jag 52 kg och ska ner till minst 48 kg.

Är det någon som är intresserad av att se dessa bilder?

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Yr, huvudvärk och magen skriker efter mat. Jag älskar det! Kännslan av att nästan falla ihop för att man är så hungrig är underbar.

Körde löpning på gymmet, sprang en timme. 8,5 km. 405 kcal. Körde även lite armar och mage.
När jag kom hem blev det en kopp grönt te och ett glas vatten till middag.

Dagen, allt som allt, slutade på -374 kcal! Vilken dag!

Kvällsvikt: 52,6 kg
Morgonvikt: 52 kg