En ny start

en blogg om kampen mot min egna kropp

God morgon!

Kategori: Vikt

Startar denna underbara dag med en promenad runt lötsjön. Sedan ska jag hem och överraska älsklingen med frukost på ballongen! :) Vågen visade 37,1 kilogram imorse.

Kommentarer

  • Ziggy säger:

    hmm, försöker du verkligen gå upp i vikt eller gå ner?
    Du äter otroligt lite och rör på dig mycket, åt du verkligen mindre förut eller åt du färre kolhydrater?

    Svar: Sv: Jag vet faktiskt inte, helst skulle jag vilja stanna i denna vikt jag har nu och varken gå upp eller ner i vikt. Förut åt jag inga kolhydrater alls, nu försöker jag äta kolhydrater till i alla fall ett mål om dagen. Men det är extremt svårt, jag får ångest och då går jag ut och går. Kram
    Linnea

    2012-07-18 | 12:33:39
    Bloggadress: http://ziggy.blogg.se
  • Mi säger:

    Hur många fler kilon vill du gå ner? Och varför vill du gå ner under 37 kilo? Du skrev förut när du vägde 38 kilo att du var nöjd med din kropp och att du kände dig fin och smal. Ta kontrollen och sluta att gå ner i vikt nu. Slutar du att gå ner själv är du otroligt stark. Och du kommer tacka dig själv för det och kunna vara stolt resten av ditt liv. Och du minskar risken att bli tvångsinlagd som du kommer bli om du går ner i samma takt du gjort dom senaste månaderna.

    Nu låter jag som en jävla kärring lr hönsmamma etc och jag kanske inte ens har rätt att skriva det här till dig och lägga mig i jag vill själv gå ner till under 37. Men å andra sidan vill jag dö också. Eller jag vill inte leva speciellt många år till ifall.
    Vad vill du? Vill du leva med din pojkvän? Tänk på det då vad som krävs och vad som är mest värt.
    Men ifal så säger inget av det här för att jag är avundsjuk på din vikt utan bara för att jag tycker du är så otroligt fin och att du har en pojkvän som du älskar och som älskar dig. Det är jag lite avundsjuk på :P hehe men jag säger inte att du ska gå upp tio kilo nu utan jag ber dig bara fundera över vad du skulle få av att gå ner mer och allt du skulle kunna förlora. Kramar vän

    Svar: Sv: Jag vill inte gå ner något mer, men jag är rädd att om jag börjar äta mer så kommer jag gå upp hur mycket som helst. Så jag tar det säkra före det osäkra och äter som jag gjort de senaste månaderna, allt för att inte gå upp igen! Jag vet att det är allvarligt, vägde mig imorse, 36,7 kg.. Men är så rädd. Vet inte vad jag ska ta mig till. Men jag har skickat in en egen anmälan till SCÄ och bett om hjälp med dagsvård, vill inte ligga inne på heltid liksom. Så jag ska dit på bedömningssamtal den 10 augusti :)

    Säg inte så! Klart att du ska leva, vara lycklig. Om du vill träffas och prata så gör jag gärna det, vill inte att du ska må sådär dåligt :((
    Klart jag vill leva med min pojkvän men samtidigt så vill jag inte gå upp :/
    Haha, jag är avundsjuk på dig! Du har så otroligt fin kropp, trivs inte i min alls..
    Jag ska försöka gå upp till 40 kg igen, men det kommer bli svårt och det är en lång väg dit. Men jag ska verkligen försöka <3 Stora kramar!!
    Linnea

    2012-07-19 | 02:57:21
    Bloggadress: http://hitmeonemoretime69.blogspot.com

Kommentera inlägget här: